facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor X-treme Smile

X-treme Smile

Info

X-treme Smile® is een geregistreerd merk op het gebied van tanden bleken. Opleidingen en cursussen op dit gebied worden vakkundig verzorgd door onze professionals. Met het X-treme Smile® systeem mogen ook niet-tandartsen volledig legaal werken.



"Cursus tanden bleken? Die volg je bij X-treme Smile. X-treme Smile verzorgt de opleiding tanden bleken met liefde voor het vak, want ze zijn in Nederland de enige opleider die achtergrond hebben in de tandheelkunde.Onze tandenbleek producten; bleekgels en bleeklampen, zijn allen van de beste kwaliteit. De oudste, meest ervaren én enige gediplomeerde aanbieder in Nederland.Natuurlijk kun je niet alleen de tandenbleekcursus bij ons volgen, maar zijn we ook groothandel. We leveren de producten snel en uit voorraad, zodat jouw salon of kliniek altijd voorbereid is. Met X-treme Smile straalt jouw schoonheidssalon uit dat je professioneel werkt en alleen kiest voor de beste merken.Wij helpen je professioneel en we helpen je graag! Welkom!"
Adres: Wattstraat 21, 8606 JX Sneek
Telefoonnummer: 0515-744006
Stad: Sneek
Route: Wattstraat 21
Postcode: 8606 JX



op zoek naar gerelateerd: Tandenbleek gel Groothandel, Professionele bleekgel, Tanden bleken beginnen, Tandsieraden, Tandkristal set, Tandkristallen kopen, Tooth Gem cursus, Opleiding tandkristallen plaatsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Etos Sneek Etos Sneek 2 km Nette overzichtelijke winkel met vriendelijk en deskundig personeel.
Rituals Cosmetics Rituals Cosmetics 2 km Top service, goede uitleg over producten.
Recensies
Vandaag heb ik mijn cursus tandcosmeticus gedaan bij Xtreme smile. Het was een super gezellige en vooral leerzame dag. Zelf ben ik tandartsassistente in het dagelijks leven en ondanks dat ik toch al erg veel kennis heb van het vak heb ik vandaag zeker ook weer nieuwe dingen geleerd op het gebied van tanden bleken. Een fijne uitleg met veel geduld. Het zijn erg vriendelijke mensen en denken met je mee mochten er achteraf nog vragen zijn. Ook hebben ze een snelle service. Een echte aanrader om hier je cursus te volgen!
Ik heb vanaf begin een goeie kennismaking /advies geprek gehad met karin . Ik kreeg een duidelijk uitleg wat de opleiding in houd en welke pakket ik kan kiezen. Tijdens de les hebben wij veel geleerd over tandenbleken en ook over aandoeningen tanden . Casus die je tijdens jouw behandeling kan tegen komen. In de les was een goeie gezellig sfeer. Zelf heb adhd masr in deze opleiding kon alles goed volgen .Wij hebben gelachen en veel geleerd. Ik raad deze opleiding zeker aan wanneer jij gelijk zelfstandig wilt beginnen. Je voelt jouw na zo een dag opleiding echt ready to go. Ook kreeg we bestelling tips. En je kan altijd nog vragen stellen mocht je iets niet weten via whats app of bellen. Dankje wel karin en jitske voor deze mooie ervaring het was zeker 2.5 uur rijden waard
Werk al een jaar met de producten van X-treme smile. Opleiding tanden bleken gevolgd. Produkten bevallen erg goed en behaal er mooie resultaten mee. Prima service, goede kwaliteit en vriendelijke mensen. Erg gastvrij. Laatst ook de cursus voor wenkbrauwen en wimpers gevolgd en ook deze producten zijn erg goed voor een mooi resultaat. Enorm blij!!!
Vreselijk bedrijf, in het begin heel vriendelijk maar wanneer je betaald hebt leveren ze kapotte of gebruikte apparaten en als je er wat van zegt word je geblokkeerd. Al met al een vreselijke ervaring die veel geld heeft gekost. Voor de starters er zijn genoeg groothandels die wel service leveren zoals bijvoorbeeld ultra white groothandel etc. Laat je niet oplichten!
Super leuke en leerzame dag gehad!! Ik heb een cursus tandenbleken gevolgd. Het wordt allemaal erg goed uitgelegd.
Ik heb vorige week de opleiding gevolgd en ik kan vol zelfvertrouwen beginnen. Ontzettend bedankt voor de fijne lesdag. Het was erg leerzaam en goed uitgelegd. Een aanrader voor iedereen.
Erg leerzame en gezellige dag gehad! De dames weten heel erg goed waar ze het over hebben!
Zeer goede stage gehad voor vestings manager opleiding. Toppers.
Geweldig bedrijf, wordt goed naar je wensen geluisterd en denken met je mee. Heel vakbekwaam en je wordt door leuke lieve dames geholpen.
Fijn bedrijf en een super leuke cursus gehad. Ik werd goed geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid