facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor X-Interactive

X-Interactive

Info

X-Interactive is gespecialiseerd in het bouwen van online maatwerk en e-commerce oplossingen.

Geschiedenis

E-Commerce en maatwerkspecialist sinds 2001! Wij van X-Interactive zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Een webshop die precies aansluit bij de eisen van jouw product en doelgroep, een website die precies dat weet te melden zodat potentiële klanten daadwerkelijke klanten worden of een effectieve (web)applicatie waarmee jij veel tijd en dus geld kunt besparen.

Kijk op https://x-interactive.nl voor meer informatie!



"Ecommerce- en maatwerkoplossingen"
Adres: Brugstraat 1, 7891 AP Klazienaveen
Telefoonnummer: 0591-319123
Stad: Klazienaveen
Route: Brugstraat 1
Postcode: 7891 AP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Procom Klazienaveen Procom Klazienaveen 698 meter Mooie zaak, ter zake deskundige medewerkers. Parel in het computer landschap rond Emm...
chriskuhl.com chriskuhl.com 2 km Ontwikkeling van mobiele en desktop applicaties
Recensies
Ben erg tevreden met de service en kwaliteit van het werk. Ze denken graag met je mee en geven je eerlijk advies. Ik werk nu meer dan 3 jaar samen en hebben nu 3 succesvolle Magento 2 webshops draaien dankzij Ate en zijn mannen!
Fijne partij om mee samen te werken! X-interactive heeft binnen een korte tijd onze website van de grond af ontwikkeld. No nonsense cultuur en doorpakken waar nodig, zo kennen wij deze club! Aan te raden om mee samen te werken.
Zeer professioneel bureau waar wij zonder zorgen onze klanten een goede site of shop laten bouwen. Proactief, meedenkend en vooral helder en duidelijk. Absolute aanbeveling
Hele fijne samenwerking voor de realisatie van onze website, voor alle vragen stonden ze klaar en werd er snel gereageerd en geschakeld. Bedankt Stefan en Harm!
De nieuwe site van zwembad Erica ziet er fris en vrolijk uit. Door de doorlopende Banner blijft hij aantrekkelijk. Mooi stuk werk.
X-Interactive internetdiensten in Klazienaveen is een bedrijf dat websites, webshops en webapplicaties ontwikkelt waarbij het gebruikersgemak voorop staat!
Het is fijn samenwerken met X-Interactive. Persoonlijk contact, korte lijntjes en snelle reacties.
Uitstekende service. X-Interactive ontzorgt en denkt nog echt met de klant mee.
Perfecte service goede communicatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid