facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WZH Oosterheem

"In ons woonzorgcentrum WZH Oosterheem in Zoetermeer hebben we buiten naar binnen gehaald.De natuurlijke buitenwereld komt terug in de materialen, tinten en patronen die gebruikt zijn in de huiskamers, algemene ruimtes en het dagactiviteitencentrum. Rust en levendigheid komen bewust samen. U kunt bijvoorbeeld picknicken of heerlijk ontspannen in de Boskamer.Als eerste in Nederland maakt verpleeghuis WZH Oosterheem gebruik van dynamische verlichting: een uniek lichtsysteem dat meegaat met het ritme van de dag."
Adres: 92 Florence Nightingale Laan, 2721 NP Zoetermeer
Telefoonnummer: +31793443000
Stad: Zoetermeer
Route: 92 Florence Nightingale Laan
Postcode: 2721 NP



op zoek naar gerelateerd: Wachtlijst WZH Oosterheem, Oosterheem Nieuwbouw, Verzorgingshuis Gondelkade Zoetermeer, Verpleeghuis Zoetermeer Rokkeveen, Vivaldi Zoetermeer corona, Particulier verzorgingshuis Zoetermeer, Verzorgingshuis dementie Zoetermeer, Oosterheem huisarts
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verpleeghuis Vivaldi (Vierstroom) Verpleeghuis Vivaldi (Vierstroom) 3 km Ben tevreden over de zorg. Communicatie kan beter.
WelThuis Buytenhaghe WelThuis Buytenhaghe 4 km Een wat uit de tijd, verzorgingshuis, wat duidelijk aan vernieuwing toe is. Kamers zi...
Recensies
Onze vader is van Surinaams afkomst en sinds hij hier eeen tijdje zit hoor ik van zijn kennissen dat hij ontzettend naar zijn zin heeft en ontzettend verwend wordt. Mooie omgeving en het personeel is ook lief en aardig.
Snel in reageren, zo goed mogelijk helpen in het vinden van passend verblijf en passend zorgplan. Knusse locatie met moderne karaktervolle accomodaties.
Ze hebben, samen met de vrijwilligers activiteitenbegeleiders veel oog voor de mens zelf. Alles is goed bespreekbaar, ook als er bijzonderheden zijn wat betreft zorg of als er iets aangepast moet worden. Ook als familie voelen wij ons altijd erg welkom daar! Mijn vader voelt zich daar fijn, en heeft daar goed zijn eigen plek weten te creëren. Zijn er verbeterpunten, ja tuurlijk. Altijd als het om mensen en dierbaren gaat. Ook daar heeft men te maken met onderbezetting, maar toch blijft er altijd tijd voor de mensen. Er wordt veel georganiseerd en goed gekeken naar wat de wens is van de bewoner. Onze ervaring is positief!
Gelukkig zijn de dementerenden in goede handen. Alhoewel het erg moeilijk is om met te weinig personeel genoeg aandacht te geven aan de oudere generatie. Mijn ervaring is dat muziek een hele positieve invloed heeft op de cliënten.
Zeer, zeer slecht, mensen worden aan hun lot overgelaten en bij de koffie of thee worden de koekjes gehalveerd. De lekkere koeken gaan achter slot en grendel, niet voor de bewoners, maar voor het personeel. Als er fruit binnenkomt heel heel beperkt krijgen de bewoners niets.
Fijn verzorgingshuis
Ruim opgezet winkelcentrum.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar WZH Oosterheem met het openbaar vervoer


Zoetermeer, Oosterheem 180 meter
34
4
Zoetermeer, Oosterheem 210 meter
34
4

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid