facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor www.womenworks.nl

www.womenworks.nl

Info

Bedrijfskleding voor Haar & Hem

Geschiedenis

Wij zijn een totaal leverancier van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM's voor iedere branch. Van Tunieken voor de Zorg tot stoere werkkleding voor de Klusdames, van sloven voor de Horeca tot maatpakken voor Business.



"Bedrijfskleding voor Hem en Haar"
Adres: Bosschebaan 68, 5384 VZ Heesch
Telefoonnummer: 0412-785266
Stad: Heesch
Route: Bosschebaan 68
Postcode: 5384 VZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 20:00
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 20:00
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Dames werkkleding roze, Werkkleding Dames, Werkkleding dames tuin, Hippe werkkleding dames, Werkkleding Dames bouw, Werkkleding dames boerderij, Werkkleding Dames winkel, Werkkleding dames zorg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boetiek24.nl Boetiek24.nl 2 km Zeer Vriendelijk en behulpzaam. En een kopje koffie. Dank je wel. Fijne winkel
Recensies
Is echt een leuke winkel voor de vrouwelijke werkers onder ons. Een mooie eindelijk goed passende werkbroek voor mijn vriendin gehaald. Service is top wordt goed geholpen en vriendelijk.
Fantastische en uitgebreide collectie werkschoenen en werkkleding voor vrouwen. Deskundig personeel waar je goed door geholpen wordt. Absoluut een bezoekje waard.
Super geholpen met het uitzoeken van passende veiligheidswerkschoenen voor mijn dochter. Grote collectie leuke dameswerkschoenen! En kundig advies! Dank je wel!!!
Vanmiddag daar geweest voor goede werkschoenen wat bij mij altijd een groot probleem is ivm erg brede platvoeten. Ik werd er echt super goed geholpen de verkoopster bespaarde tijd noch moeite, heb zowat alle werkschoenen gepast die ze verkopen lol en ben gelukkig geslaagd tevens ook heel fijn en goed advies ontvangen en passende schoenzolen. Zeer zeker dat ik mijn volgende werkschoenen hier weer ga kopen, gewoon echt top service !!
Fijne goede deskundige hulp die meedenken over je aankoop
Zeer vriendelijke uitbaatster, heel behulpzaam
Super vriendelijke en behulpzame dame. Fijn dat er een winkel is die qua pbm's echt op vrouwen is gericht, wij hebben toch een andere pasvorm :
Super tevreden, echt ontzettend fijn geholpen. Ik weet de winkel wel waar ik graag naar terug kom
Bij WoMENworks verkopen ze toffe werkkleding voor o.a. vrouwen. Ikzelf ben geslaagd met een roze labjas. Geweldig geholpen door Suzan. Goede klantenservice en snelle levering. Kortom: een aanrader voor een ieder die op zoek is naar werkkleding, schoenen, labjassen e.d.
Geweldig vriendelijke en persoonlijke service. Verkopen uitsluitend fantastische kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid