facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wulf Wonen

Wulf Wonen

Info

Wulf Wonen is al meer dan 50 jaar een begrip in Amsterdam. Persoonlijke benadering, goede service en een mix van betaalbaar design; dat is Wulf Wonen.

Geschiedenis

Wulf Wonen is sinds 1963 een begrip in Amsterdam en bestaat al bijna 50 jaar! Wij zijn een familiebedrijf met al drie generaties Wulf!

Onze persoonlijke benadering, goede service en correcte klachtenafhandeling, staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn gespecialiseerd in modern, eigentijds design. De kracht en de nadruk ligt bij ons op de mix van verschillende woonstijlen.

Wij bezoeken regelmatig woonbeurzen in Milaan, Keulen, Brussel en Nederland. Zo bepalen wij zelf ons assortiment en is daardoor de prijs-kwaliteits-verhouding altijd goed.



"Wulf Wonen, sinds 1963 thuis in Amsterdam"
Adres: Rozengracht 74-76-78 , Amsterdam 1016 NE, NL
Telefoonnummer: 020 626 5011
ln.nenowfluw@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Rozengracht 74-76-78
Postcode: 1016 NE


Openingstijden

Maandag: 09:30-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-20:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: meubelzaak amsterdam west, woonwinkel amsterdam, meubelwinkel amsterdam, raw materials, design meubels amsterdam, interieur winkel, meubels overtoom, hippe meubels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SubRosa SubRosa 76 meter
Kitsch Kitchen Kitsch Kitchen 158 meter Coool zulke leuke retro spullen voor 'n goeie prijs, jammer datt over 'n poosje allee...
Nuvo Niche Nuvo Niche 170 meter Vertaald door Google Geweldige winkel !! Origineel Amazing store !!
Cats & Things Cats & Things 315 meter Is een aangename winkel met heel veel variatie aan producten. Daarbij wordt u de idea...
DR Wonen DR Wonen 362 meter Wat een mooie zaak is DR Wonen zeg! En een super originele collectie! Erg fraai! Goei...
Pluk Amsterdam Pluk Amsterdam 392 meter Het eten was heel lekker. Maar je moet zelf met je dranken de trap op, je moet opnieu...
Kleikollektief Kleikollektief 393 meter
Edison Interieur Edison Interieur 415 meter Bedrijf met een prima service. Ging bij ons wat fout met een rechtstreekse levering d...
H J van de Kerkhof Passementen H J van de Kerkhof Passementen 423 meter Enige winkel met prachtige kraaltjes, strikjes en lintjes, vriendelijke en kundige be...
Fair + Fair Fair + Fair 481 meter
Anne-Betje Anne-Betje 489 meter
Kade 43 Kade 43 490 meter
Mariska Meijers Mariska Meijers 505 meter Every time I visit Amsterdam, I love to go to Mariska Meijers beautiful shop. It is t...
Ethnic Chic Ethnic Chic 522 meter "Interior Architects"
Moooi Moooi 522 meter Inderdaad een móooie showroom vol design woninginrichting. Veel speciale vondsten op ...
The Otherist The Otherist 522 meter Erg leuke winkel om een leuk en vooralapart cadeau te vinden
Recensies
Wij zijn ontzettend blij met de geboden service van Wulf Wonen. Enorm vriendelijk en uitgebreid de tijd voor ons genomen. De meubels werden keurig aan huis bezorgd en in elkaar gezet. Echt een mooi familiebedrijf met een prachtig assortiment! Gewoon top!
Wat een verrassend groot assortiment! Mijn vrouw en ik gingen op de bonnefooi een rondje meubels kijken in Amsterdam centrum. Iets meer sfeer dan de gemiddelde meubelboulevard. Op onze route zijn wij Wulf Wonen tegengekomen. Wat een bijzondere winkel! Een breed assortiment, uitermate vriendelijk personeel en concurrerende prijzen. Na een vergelijkend onderzoek op internet zijn wij teruggegaan naar de winkel. Goede service mag beloond worden, dus wij zijn teruggegaan om onze stoelen live in de winkel te kopen. Van harte aanbevolen!
Redelijke prijzen, zeer goede kwaliteit, geweldige service. We zijn erg goed geholpen toen we in de winkel een bank en stoel zochten. De verkoopster heeft veel tijd met ons besteed tot we uiteindelijk een keuze konden maken. De meubels waren best prijzig maar zitten erg lekker en waren van mooi materiaal gemaakt. Bezorging was gratis en de meubels konden snel geleverd worden binnen 3 dagen zodra de meubels in de winkel waren gearriveerd. De bezorgers pakten de meubels netjes uit en namen het afvalmateriaal weer mee. Topservice! Ik zou deze winkel zeker aan anderen aanraden.
Mooie woonwinkel, veel verschillende meubels en een collectie die regelmatig wisselt, dus gewoon vaak naar binnen lopen. Je wordt heel goed geholpen door zeer vriendelijk personeel. Mijn complimenten voor het personeel en het assortiment.
Ik ben zeer tevreden over Wulf Wonen. Je vind er de meest moderne en eigentijdse meubelen in Amsterdam en omgeving. Je kunt merken dat het nog echt een familiebedrijf is. Ze hebben kennis van zaken en nemen alle tijd voor je om jou zo goed mogelijk te adviseren en om al je vragen te beantwoorden.
Zo’n leuke winkel! Aardige en persoonlijke service in de winkel, geweldig assortiment en zeer interessante showroom sales : Ook de bezorging is tip top, goede communicatie, mooi op tijd en zeer behulpzaam!
Kwalitatief erg goed spul tegen redelijke prijzen in combinatie met zeer kundige en vriendelijke werknemers zorgt ervoor dat ze 5 sterren verdienen.
Erg mooie tafels!
Vertaald door Google Goede meubelwinkel, groter dan het van buitenaf lijkt. Originele ontwerpen. Origineel Good furniture store, bigger than it looks from the outside. Original designs.
Vertaald door Google Geweldige winkel, goede keuzes / kwaliteit en in het centrum. De eigenaren zijn erg aardig en geven je leuke suggesties. Ze bezorgen het bij je thuis en regelen alles voor je. Uitstekende ervaring. Origineel Great shop, good choices/quality and in the center. The owners are really nice and give you nice suggestions. They deliver it at your place and taking care of everything. Excellent experience.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid