facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WSV Oude Tonge

Adres: Heerendijk 10, Oude-Tonge
Telefoonnummer: +31187643050
Stad: Oude-Tonge
Route: Heerendijk 10



op zoek naar gerelateerd: Diepgang haven Oude Tonge, Restaurant Oude-Tonge
Recensies
Gezellige haven, vlakbij winkels Ah en Aldi, bakkers, hotel en diverse restaurants. havenmeester heel vriendelijk. Sanitair is netjes. Voor was en droog dient u wel nogal veel extra bij te betalen. Enige minpunt: heel veel wier bij het binnenvaren! Vaar traag aan een constante en Controleer uw wierpot van uw boot!
Mooie pittoreske haven in hartje van het centrum van Oude Tonge. Een AH en Aldi met kruidvat voor de deur en gezellige horeca. Vriendelijke havenmeester en betaalbare haven. Zo'n 20 euro per nacht incl stroom, douchen voor 9.5m en 2p. Schoon, modern en ruim sanitair. Geen timer op de douche. Wat ik zelf fijn vind is de losse douchekop en mengkraan. Voor gezinnen met kleine kinderen is er een kleine leuke speeltuin bij het havenkantoor. Met de hond wandel je zo de dijk op voor een wandeling. De spaarkaart voor gratis overnachting is leuk!
Prachtig plekje......douche en toilet faciliteiten zeer netjes.....
Prima haven heerlijk rustig. Schoon sanitair, Vriendelijk haven personeel.
Opzich leuke haven, maar slechte houten steigers en geen wifi op het steiger. Het sanitair is keurig maar wat vreemd is dat de havenmeester vraagt of je gebruik van het sanitair wilt maken ?..daarvoor ga je toch in een haven? Dat is dan 5 euro extra voor ons gezin, kinderen ook volle mep toeristenbelasting dus dit was de duurste haven van de vakantie, bijna 30 euro/ nacht terwijl oude tonge verder weinig te bieden heeft. Wel fijn supermarkt achter de haven.
Lekker plekkie even tot rust komen
Fijne ontvangst!voelde ons zeer welkom. Prachtig clubgebouw,zeer schoon. De havenmeester is dol op Beagles
Enkel passanten met overnachting toegelaten?! Mochten maar een uur blijven en buiten de haven aanmeren... of liggeld voor een nacht betalen. Omdat er veel passanten verwacht werden. .. Om 11u smiddags?? Er zijn gedurende ons verblijf 3 boten binnen gelopen.... En nog tientallen plaatsen vrij. Niet erg klantvriendelijk mijn gedacht. Daar zien ze ons nooit meer.
Het is hier heerlijk vertoeven en het sanitair is top. Alleen zou ik de handdoekjes bij het toilet vervangen voor wegwerpdoekjes in deze tijd van Corona. Verder is het genieten!
Gastvrije verenigingshaven. Check wel of je kiel niet te diep steekt want je moet over een drempel. Vaar zo nodig midden in het kanaal want op sommige plekken is het ondieper. Maar misschien is het inmiddels weer uit gebaggerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid