facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WSV Lisse

Info

Welkom op de Facebook-pagina van watersportervereniging Lisse. Een zeer net onderhouden jachthaven gelegen aan de ringvaart bij Lisse.



"Jachthaven"
Adres: Jachthavendam 2, 2162 CT Lisse
Telefoonnummer: 0642412954
Stad: Lisse
Route: Jachthavendam 2
Postcode: 2162 CT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jachthaven van der Meer Jachthaven van der Meer 2 km Mooie haven en fijne beheerders
Recensies
Leuke haven. Max diepgang haven is 1,50 M. Je wordt opgevangen door de vriendelijke havenmeester. Tevens is er een gezellige kantine Met de fiets ben je snel in het dorp.
Leuke maar ook stille jachthaven met vriendelijke vrijwillige mensen die daar alles draaiende houden, vlakbij winkels en centrum, enige minpuntje vind ik dat het sanitair niet goed schoon schoon gehouden werd ,zag dat hetzelfde zelfde vuil en viezigheid de dagen er bleef liggen en op de dag van vertrek er nog lag dus dat verdient zeker de aandacht voor verbetering, al is het vrijwilligerswerk, je mag op z'n minst wel schoon en hygiënisch sanitair verwachten voor je geld, de rest is minder van belang.
Vriendelijke verenigingsjachthaven met winkels op loopafstand. Doordat wij als passanten bij familie op bezoek gingen vonden we 's avonds een gesloten toegangshek waarvan we de code niet wisten. De havenmeester vond het geen probleem om het voor ons te komen openen.
Hele leuke haven, keurig aangelegd en erg mooi onderhouden. Heel vriendelijk ontvangen door de havenmeester van dienst. Alles door vrijwilligers. Top!!!, een aanrader
Prachtige Jachthaven , Alleen hebben wij de indruk dat er te weinig met passanten rekening wordt gehouden, het lijkt meer op een familie haven waar veel bekenden bij elkaar komen voor een feestje. Geen rekening houden met passanten die er liggen en naast je met een grote groep op een vaste plek koffie drinken en daarna langdurig aan de borrel gaan. Wel heel vriendelijke mensen, maar dit zou je een beetje meer in de hand moeten houden dat er ook gasten komen die dit minder leuk kunnen vinden. Wij waren blij dat het weer slechter werd en dat de familie reünie werd afgebroken en dat de rust wederkeerde. Verder wel heel gastvrij.
Een gezellige vereniging met vriendelijke mensen. Je betaald een euro voor de douche maar dan sta je wel 7 min.!! Vlak bij zit een Jumbo en een Dirk
Leuke nette jachthaven met veel faciliteiten. Gelegen aan de rand van Lisse, met dichtbij twee supers, een goede chinees en dierenarts en meer.
Hele leuke mensen, en ook de botenpoetsers zijn top, dus mocht u uw boot weer in nieuwstaat hebben, moet U bij de Watersport vereniging Lisse zijn!!!
Fijne jachthaven. Zeer vriendelijke mensen. Altijd wel een plekje voor onze boot vrij.
Mooie jachthaven. Goed onderhouden! Dat komt ook doordat elk lid met een ligplaats 2x per jaar op de zaterdag een werkdienst heeft, waardoor al het onderhoudt elke week netjes gedaan wordt. Sanitaire voorziening aanwezig, toilet en douches. Gezellige kantine en buiten lounge banken. Op de haven staan er in het vaarseizoen picknicktafels verspreid over het hele terrein waar je gezellig vlakbij je eigen boot lekker tot rust kan komen. De jachthaven ligt gelegen vlak bij een klein winkelcentrum op steenworp afstand waar de broodnodige dingen kunnen worden gehaald: Jumbo, Etos, Slijter, Slager, Dirk vd Broek supermarkt, snackbar. Verderop 15 minuten fietsen ligt een groter winkelcentrum met heel veel uiteenlopende winkels. Van maart tot mei is de keukenhof geopend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid