facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WSV Het Esmeer

WSV Het Esmeer

Info

WSV "Het Esmeer" heet u van harte welkom in onze jachthaven, midden in de Bommelerwaard. Een uitstekend gebied om te recreëren en te genieten van de prachtige omgeving, natuur en bezienswaardigheden.

Geschiedenis

Onze jachthaven heeft vele faciliteiten. Naast drinkwater en elektra, dat beschikbaar is op alle steigers, is er een goede toilet en was/douche accommodatie waar u gratis gebruik van kan maken. In de avond- en nachturen is dit gebouw afgesloten maar u kunt zich, met uw passantensleutel, te allen tijde toegang verschaffen. Vriendelijk verzoeken wij u om het gebouw, na gebruik in de avond- en nachturen, weer af te sluiten. Ook een was/droogcombinatie is aanwezig, zodat u tijdens het verblijf de was kan doen.
De kosten voor uw verblijf bedragen € 1,25 per strekkende meter per dag. Daarnaast betaalt u € 0.70 toeristenbelasting p.p.p.n.

LET WEL!
Na 12:00 uur bent u havengeld verschuldigd. En dat geldt ook voor dagtoeristen die bijvoorbeeld maar een uurtje willen blijven!


Hoe bereikt u onze haven?

De haven van WSV Het Esmeer bevindt zich aan Het Esmeer, een voormalige zandafgraving nabij de Afgedamde Maas. Komende vanuit de richting van de Merwede is de haven te bereiken door na de Wilhelminasluis bij Andel na ca. 20 minuten varen, direct na de loswal bij Poederoijen linksaf het Esmeer op te gaan. Komt u vanuit de richting Heusden, dan vaart u ca. 700 m. voorbij de pont Aalst - Veen (bij jachtwerf Neptunus) rechtsaf het Esmeer op.

Na ca. 400 m. arriveert u bij onze haven.



Wij wensen u een prettig verblijf!

De Havenmeester.
Telefoon: 0646-391496



"WSV "Het Esmeer" de vriendelijkste haven in de regio!"
Adres: Zaaiwaard, 5308JK Aalst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0646391496
Stad: Aalst
Route: Zaaiwaard
Postcode: 5308JK



op zoek naar gerelateerd: Esmeer Drenthe, Diepte Esmeer, Varen Esmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WSV het Esmeer WSV het Esmeer 295 meter Lekker rustig mooie plek om te varen
Recensies
Een heerlijk weekend gehad met mn lief in een welness huis.
Het is hier geweldig aan het esmeer. Genieten van de rust en natuur!
Mooi ruim doordeweekse rustig meer om met een bootje wat te dobberen en te genieten van de natuur
Haven is erg duur op het strand is niet meer te zwemmen vol met planten wat ze voor dit geld wel bij kunnen houden savond terrasje pakken kan niet alles is gereserveerd voor alleen maar eten
Geweldige gastvrije haven Grenzend aan Top parken, restaurant met mooi terras met uitzicht op de haven Voor ons was Havenmeester Chris en z’n vrouw de mensen die ons het “ warme bad” gevoel gaven, de vereniging mag trots zijn op deze gedreven lieve mensen
Heerlijk rustige jachthaven. Mooi schoon sanitair. Niet een echte passantensteiger, maar als er een plekje vrij is, kun je er altijd terecht. Wel even bellen of je er terecht kunt.
Schitterend mooi weer gehad
Zeer fijne jachthaven als je met kinderen bent, grote natuurlijke speeltuin direct naast de haven. Sanitair net voldoende. Aardige havenmeester die me zijn eigen fiets uitleende. Boodschappen anders op 18 min lopen. Leuk restaurant direct naast de haven. Invaren is wel krap.
Mooi meertje om te kanoën
Leuk om lekker te wandelen met de hond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid