facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wsv De Peiler

Adres: Middelwaard 5, Vianen, 4133 LB Vianen
Telefoonnummer: 06-22 85 08 54
Stad: Vianen
Route: Middelwaard 5, Vianen
Postcode: 4133 LB



op zoek naar gerelateerd: Clubschip het Baken, Passantenhaven Vianen, Haven Nieuwegein, Jachthavens aan de Lek, Havengeld Vianen, Watersportvereniging de Lek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jachthaven De Vrijhaven Jachthaven De Vrijhaven 3 km Heel onvriendelijk contact, zowel mail als telefonisch, komt helemaal niet overeen me...
Recensies
Mooie grote haven, schoon en modern sanitair. Wel ver van de bewoonde wereld, er zijn leenfietsen. Leuk zwemeiland met duikplank en glijbaan. Stevig aan de prijs met 2 euro pm. Is wel incl stroom maar exclusief douchen. Hele lange douche van 7 min voor 50ct. Jammer dat horeca dicht is.
Mooie en rustige jachthaven met degelijke drijvende steigers. Gastvrije en behulpzame ontvangst door havenmeester. Wij kregen een passantenpas om het toegangshek te openen, maar betaalden daarvoor geen borg.
Prachtige haven met goede voorzieningen en hebben de blauwe vlag ook heerlijk eten in het restaurant
Wederom als altijd geweldig. Ontvangst, pleken stroom op de schaal van 10 een dikke 9. Watersport vereniging bestond 50 jaar en hebben geweldig uitgepakt. Aanrader om te komen.
Zeer nette jachthaven. Aardige havenmeester die gelijk voor je klaarstaat tijdens aankomst. Leuke speeltoestellen in het water voor de kinders om te spelen tijdens het zwemmen. Restaurant met kleine kaart o.a saté, schnitzel, cordon blue voor leuk prijsje vanaf 9.50 Ideaal voor tussenstop tijdens vakantie richting Rotterdam of Amsterdam. Volgend jaar zeker weer even aangaan.
Een zeer gezellige sfeer. Kantine is er mooi geworden. Het eten is erg lekker voor een nette prijs. De kinderen kunnen op een trampoline op het water springen en een duik nemen Er is een glijbaan en duikplank om uren te kunnen plezieren in het water.
Wat een mooie jachthaven vriendelijke ontvangst door de havenmeester die je een plek wijst waar je kunt liggen. Gezellig restaurant en een mooi terras , kleine kaart maar heerlijk gegeten en een heel vriendelijk bediening allemaal door vrijwilligers. In een woord super
jachthaven wel OK. Restaurant definitief gesloten. in het dorp op loopafstand heb je Resto het kasteeltje, daar kun je lekker eten en wel erg jammer van het lawaai van de luide muziek van de sportclub.
Super fijne haven met gezellige en behulpzame mensen.
Zeer vriendelijke ontvangst Prima plek om aan te leggen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid