facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WSV De Hitsert

WSV De Hitsert

Info

Watersport Vereniging de Hitsert, Zuid Beijerland



"Watersportvereniging / Jachthaven / Camperplaats / Laad en loskade / Ligplaatsen /"
Adres: Buitendijk 8, Zuid-Beijerland
Stad: Zuid-Beijerland
Route: Buitendijk 8



op zoek naar gerelateerd: WV Nieuw Beijerland, Ligplaats Tiengemeten, Jachthaven Goudswaard
Recensies
Heerlijke plek om even te ontspannen. Wij waren met de camper en werden hartelijk ontvangen. Prima sanitair en geweldig uitzicht.
Twee nachten met de camper gestaan. Hele vriendelijke beheerders havenmeesters. 3 plaatsen met prachtig uitzicht. Helaas was een camper zo brutaal om dwars over 2 plaatsen te stallen waardoor wij de eerste nacht niet vanuit de camper van het uitzicht konden genieten. Hele mooie basis om de omgeving wandelend of met de fiets te verkennen. Ook het eiland Tiengemeten is een aanrader! Neem je fiets mee. Nog een tip aan de beheerders: Maak een klein lampje bij het sanitair gebouw. Het is daar 's avonds erg donker.
Kleinschalige en gezellige haven. Je stapt het hek door en komt in een andere wereld terecht. De halve houten zeilboot die is omgebouwd tot bar in het verenigingsgebouw is heel bijzonder. Niets mooier dan hier vanaf de boot van de zonsondergang genieten.
Met onze camper hebben we 3 nachten doorgebracht op de 1 van de 3 camperplaatsen die deze vereniging rijk is. Het is een prachtig plekje van alle gemakken voorzien met uitzicht op de haven en het eiland 10 gemeten. Van harte aanbevolen.
We zijn hier met de camper het is een super lokatie van de havenmeester hebben we ons zelf mogen dwars zetten zodat we nog een beter zicht hebben.
Zoals al eerder door andere geschreven, grote mond hebben ze wel. Waren aan het rondtoeren met een camper, wouden even een bakkie doen. Met 2 min. staan ze naast je wat je komt doen en dat je niet gebruik mag maken van de parkeerplaatsen. Zou wel mogen na betaling achter de slagboom. Parkeerplaats is alleen voor leden van de vereniging. Koffie maar opgemaakt en doorgegaan. We hadden de camper gewoon afgesloten ramen en deuren gesloten, en in een vak geparkeerd zoals je een parkeerplaats ook normaler wijs zou gebruiken, dus geen campeertaferelen. Één ster voor de gastvrijheid Vijf sterren voor de grote mond
Iets te grote bek afgesproken om de boot op te halen ff gebeld van te voren alles geregeld vervolgens ....inplaats van de auto met anderen boot maar opgehaald rustig de haven in weer die zelfde vent gelijk aan komen grote bek geven moesten we aan gaan meren 3 rijen dik dus je bent nummer 4 en dan met klein speedbootje dus rustig door gevaren foto’s maken grote muil alles net of je op klaar lichte dag 30 graden haven tering vol ff een boot gaat jatten met een boot die erg opvalt en met een groot registratie nummer kom op zeg.....doe rustig als je het niet vertrouwd loop dan rustig er heen en ga niet de grote jongen uithangen en laten zien hoe je jongeren aan pakt
Prima voor elkaar.
Leuke aanlegplaats voor een overnachting alleen de sanitaire voorzieningen vallen tegen.
Wat fijn dat wij vanmiddag zo goed geholpen zijn toen we geen benzine meer hadden, aardige mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid