facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wsca

Wsca
"Windsurf club with facilities and lessons"
Adres: Kudelstaartseweg 20 , Aalsmeer 1431, NL
Stad: Aalsmeer
Route: Kudelstaartseweg 20
Postcode: 1431



op zoek naar gerelateerd: Webcam steiger Aalsmeer, Wsca training, Wind Aalsmeer, GPA Aalsmeer, Webcam watertoren Aalsmeer, Webcam Ringvaart, Webcam Strand Horst, Surfstrand Aalsmeer
Recensies
Perfecte locatie voor windsdurfen met strand en half afgeschermde baai. De surflessen waren echt heel leuk op materiaal dat zo goed als nieuw is. De accomodatie biedt kleedkamers en douches en een ruimte waar je ook achter glas even kunt uitrusten/bijkomen en tegelijk mooi uitzicht hebt op het water en de andere windsurfers. Het is mogelijk een box te huren om je eigen spullen in op te slaan, maar als je nog geen eigen spullen hebt kun je ook lid worden van een shared box met het nieuwste materiaal wat heel gemakkelijk is en zeer interessant is, omdat je niet direct een hoge investeringen hoeft te doen.
Dit is de beste binnenwater zuid-west windsurfspot van Nederland. Gelegen aan een mooi strandjes met baai. Net nietgenoeg maar gratis parkeerplek voor de deur. De windsurfclub Aalsmeer heeft een eigen accommodatie die toegang biedt aan haar leden voor omkleden, douchen en toilet. Verder zijn er het hele jaar diverse activiteiten, waaronder wedstrijden en natuurlijk de windsurflessen voor verschillende start niveaus.
Leuke plek om met de kinderen te gaan zwemmen.
Zag er goed mooie plek om te windsurfen moet er wel wind staan en de goede kant op waaien ook mooie leuk om the suppen
Afgelopen weken de wind surf cursus gevolgd bij WCA. Alleen maar lof voor de begeleiding en het materiaal waarmee wij konden oefenen. Je moet wel het weer mee hebben , daar kunnen zij helaas niet voor zorgen.
Prima plek voor surfers. Minpunt is te weinig parkeerplaats en onveilig.
geweldige mensen. mooi materiaal en goede surfcursus. Aanrader! wij gingen vorig jaar.
Gezellige club met aardige mensen. Mooie plassen en strandje
Zeer vriendelijke mensen op een mooie locatie
Top plek om te windsurfen en foilen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid