facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WRQ fit-n-healthy

Info

Door middel van voedings – en bewegingsadviezen en personal training biedt ik training- en advies aan om een gezonder en vitaler leven te leiden.

Geschiedenis

Mijn diensten

Wat is WRQ Fit-N-Healthy Personal Training
Mijn bedrijf We are the QGeneration (WRQ fit-n-healthy) is het kennisplatform voor een gezonde levensstijl voor mensen die actief aan hun gezondheid willen werken en daarbij sport- & voedingskennis als centraal uitgangspunt nemen. Elk lichaam heeft een andere vorm of maat en elk persoon heeft het recht op een programma gericht op zijn of haar lichaamstype. Het allerbelangrijkst is een programma speciaal ontworpen voor jou waarbij jouw doelen bereikt kunnen worden.

Doel WRQ Fit-N-Healthy
Doel van WRQ fit-n-healthy is om haar klanten te helpen gezond en vitaler te leven door ze te motiveren en het vertrouwen te geven dat zij ook hun doelen kunnen bereiken door meer te bewegen, gezonder te eten, vitaler te leven, en een gebalanseerd levensstijl te leiden. Daarnaast zal WRQ fit-n-healthy zich kenmerken door mensen die “het” willen weten. Een gegeven niet accepteren voor wat het is, maar begrijpen dat alles mogelijk is. Samenwerken aan individuele gezondheidsdoelen, waarbij kennisdeling een progressieve eigenschap is van alle ambassadeurs van de Qgeneration. Voor iedereen die receptief is voor verandering, maar bovenal verbetering.

Doelgroepen WRQ Fit-N-Healthy
Volwassen vrouwen en mannen die te kampen hebben met overgewicht, ondergewicht en volwassen vrouwen en mannen die een gezond levensstijl willen aanleren.

WRQ fit-n-healthy levert haar diensten bij Demix Fitness Almere en in de gebieden Amsterdam, het Gooi en Diemen.



"Personal Training Almere Masseuse WRQ Fit-N-HealthyWat is WRQ Fit-N-Healthy Personal TrainingMijn bedrijf We are the QGeneration WRQ fit-n-healthy is het kennisplatform voor een gezonde levensstijl voor mensen die actief aan hun gezondheid willen werken en daarbij sport- & voedingskennis als centraal uitgangspunt nemen.Elk lichaam heeft een andere vorm of maat en elk persoon heeft het recht op een programma gericht op zijn of haar lichaamstype. Het allerbelangrijkst is een programma speciaal ontworpen voor jou waarbij jouw doelen bereikt kunnen worden.Personal Training & Sportmassage AlmerePersonal trainerSportmassage AlmereOntspanningmassage"
Adres:
Telefoonnummer: 06 21478230
Stad: Almere


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 13:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kickboxing-Institute Almere Kickboxing-Institute Almere 658 meter Goede lessen en fijne sfeer
Basic-Fit Nederland Basic-Fit Nederland 884 meter Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Europa met clubs in Nederland, België, ...
Basic-Fit Basic-Fit 4 km Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Europa met clubs in Nederland, België, ...
AlmereGym AlmereGym 4 km Slechte gym. Ik had een abonnement afgesloten en dit ging prima. Wel kreeg ik weinig ...
50ForFit 50ForFit 6 km Geeft personal training aan mn moeder en ben je echt dankbaar dankjewel!
Recensies
Fijne massage. Respectvol
Heel goede sportmassage/ontspanning
Professioneel en goede begeleiding
Professioneel en goede begeleiding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid