facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Write on tekstproducties

Info

Write on tekstproducties wordt al meer dan 20 jaar gerund door tekstschrijver Suzanne Knoben > 06 5577 2536 > [email protected]. Vragen? Bel of mail gerust!

Geschiedenis

Onder de naam Write on tekstproducties werk ik - Suzanne Knoben - sinds 1998 als zelfstandig tekstschrijver. Je kunt bij mij terecht voor een zakelijke tekst die overtuigt, blijft hangen en jouw doelgroep over de streep trekt.

Afhankelijk van het doel dat je voor ogen hebt, kiezen we een passende vorm - website, folder, jaarverslag, relatieblad enz - waarbij ik de volledige productie voor je kan verzorgen; van eerste idee tot eindproduct.

Dit doe ik al jaren voor een aantal trouwe opdrachtgevers, waaronder Provincie Limburg, waar ik maandelijks het relatieblad Limburg.org voor maak, en de LEVANTOgroep, waar ik elk kwartaal een cliëntenblad voor maak.

Natuurlijk schrijf ik ook teksten voor bladen die ik zelf niet coördineer. Zo schrijf ik regelmatig teksten voor het huis-aan-huis-blad Van Harte Eijsden-Margraten en het relatieblad van Vivantes: Thuiskomen.

Ik doe het liefst interviews. Ik hou namelijk van verhalen, vooral als ze gaan over de passie van de persoon die ik interview. Daar ga ik in een gesprek altijd naar op zoek. Ik ben pas tevreden als ik de ogen van mijn gesprekspartner heb zien twinkelen!

Ik werk nauw samen met mijn partner Ralph Sluysmans, die fotograaf is. Meer informatie over zijn werk vind je op: www.sluysmansfotografie.nl.

Meer weten?
Bel gerust: 06-55772536
Of een stuur een mailtje naar: [email protected]



"Tekstschrijver - Copywriter - Eindredacteur - SEO webteksten - Bladenmaker - Contentredacteur"
Adres: Burg. Wijnandsstraat 56, 6245HC Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 0655772536
Stad: Eijsden
Route: Burg. Wijnandsstraat 56
Postcode: 6245HC


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid