facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WrapCity

Info

WrapCity Automotive Styling

Car Wrapping, Bestickering & Styling

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.



"WrapCity gespecialiseerd in car wrapping waarmee je jouw auto volledig kan personaliseren en customizen, compleet naar eigen smaak. Denk hierbij ook aan bestickering, signing & styling.Elk project is een uitdaging en wordt met precisie uitgevoerd.Met liefde en passie voor auto's, is het eindresultaat iets waar we telkens weer trots op zijn. WrapCity bied diverse services aan, van carwrapping, remklauwen in kleur tot uitlaten op maat."
Adres: Meer en Duin 80B, 2163HC Lisse
Telefoonnummer: +31612329720
Stad: Lisse
Route: Meer en Duin 80B
Postcode: 2163HC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Kees Bakker Autobedrijf Kees Bakker 4 km He mannen bedankt voor de top service op onze bedrijfsbus Met vriendelijke groet, v...
Autobedrijf Kees Bakker Autobedrijf Kees Bakker 4 km Zoals altijd weer correct en netjes geholpen
Autobedrijf Mike Snijders Autobedrijf Mike Snijders 4 km Ik heb een Mazda 5 gekocht. Ik werd keurig geholpen en mocht uitgebreid proefrijden. ...
Thommy.nl Thommy.nl 4 km Geweldig goede ervaring met Thommy / Ronald. Als ik 10 sterren kon geven zou ik het d...
AutoMagic AutoMagic 4 km Top tent , mooie vent nog mooiere auto's got myself a coupe de ville
Van der Wagt Bandenservice Van der Wagt Bandenservice 5 km Wat een Top Bedrijf zeer schoon en goed personeel! Wielen laten super balanceren Velg...
Garagebedrijf H. Schneider BV Garagebedrijf H. Schneider BV 7 km Goede service vriendelijkbpwrsoneel
Recensies
Ik irriteerde me al een tijdje aan het chrome wat mini standaard op al hun modellen aanbrengt. Wij rijden zelf een SE waar het oplaadpunt mooi vanaf het fabriek chrome is net zoals de raamlijsten, nauw niet ons ding dus. Heel lang lopen twijfelen en op het mini forum zagen we steeds meer mini’s voorbij komen met een full chrome delete nauw dat wilde wij dus ook. Heel veel informatie opgevraagd bij diverse wrap bedrijven maar het vertrouwen bleef achterwege. Tot dat ik met Sebas van Wrap-City in contact kwam. Snel antwoord mooie adviezen en zelfs bereid om op zondag via videobellen onze mini is na te lopen. Ik had er vertrouwen in en de afspraak was dus ook zo gemaakt. Sebas is een vakman en denkt in oplossingen, ik had zelf al wel wat ideeën maar Sebas overtrof ze allemaal zie foto’s voor en na.
Gisteren onze F57 jcw vulcan orange laten wrappen door Sebas . Geweldig gaaf geworden! Heel tevreden, en al voor de 2e keer met een Mini geweest . Meegedacht door Sebas om dingen iets aan te passen . Super goede ervaringen met wrapcity
Zeer tevreden met het resultaat! Racing stripes op de motorkap en het dak in Union Jack style gewrapt op mijn Mini. Super netjes en kaarsrecht geplakt, vakwerk!
Onlangs bij Sebas van WrapCity mijn MINI laten wrappen. Na uitgebreid advies en het wisselen van ideeën gekozen voor Purple Gloss Metallic met zwarte details. Gedurende het proces steeds op de hoogte gehouden met foto’s als een soort teaser en eventuele andere wijzigingen om het nog dikker te laten ogen. Al met al zeer tevreden over het meedenken, service en de snelheid hoe het van a tot z verlopen is!
Absoluut vakmanschap. Oog voor de klant en geweldige kwaliteit. Het is nog veel mooier geworden dan ik had gedacht. Heel erg bedankt!
Een paar weken geleden onze MINI laten wrappen. Al het chroom is nu zwart. Rode spiegels en n prachtig rode streep over de motorkap. Zo blij mee Sebas van der Geest is een Topper, zeer vriendelijk en professioneel. Ik zal hem bij iedereen aanbevelen ook qua prijskwaliteit.
Gigantisch blij dat óók ík nu aan de beurt was bij WrapCity, voor de volledige de-chrome van mijn nieuwe MINI Countryman! Als kers op de taart zijn alle reflectoren, knipperlichtjes & achterlichten getint. Het resultaat is nog beter dan ik had verwacht, i love it.
Wrapcity kan ik een ieder aanbevelen. Snelle communicatie en betrokken eigenaar die het mooiste resultaat wilt leveren. En daar heeft hij mijn verwachtingen zeker mee overtroffen! Wat een resultaat en uplift van onze auto. Dank je wel voor de service en het mooie resultaat.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar WrapCity met het openbaar vervoer


Nieuw-Vennep, IJweg/Venneperweg 380 meter
57
Nieuw-Vennep, IJweg/Venneperweg 380 meter
57

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid