facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WRA Almelo - Witgoed Reparatie Almelo

Info

Witgoed Reparatie Almelo (WRA Almelo) reparatie van
Wasmachine - Droger - Vaatwasser - kookplaat - (combi)magnetron - oven - afzuigkap en nog veel meer!

Geschiedenis

Reparatie van Witgoed: Wasmachine s - Droger s - Vaatwasser s - Koelkasten en vriezers - Inductie / Keramische / Electrische Kookplaten en Fornuizen - Magnetron's en Oven s - Afzuigkappen(Wasemkap) - Stofzuiger s - Klein huishoudelijk en nog veel meer...
Ook voor installatie kunt U bij ons terecht, Kortom: Wij repareren alles met een stekker!



"Reparatie, onderhoud en verkoop van alle merken witgoed. Wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, oven, combimagnetrons, afzuigkappen, enz."
Adres: Montfort 39, 7608NV Almelo
Telefoonnummer: +31546603316
Stad: Almelo
Route: Montfort 39
Postcode: 7608NV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Tweedehands witgoed Almelo, Wasmachine reparatie Almelo, Printplaat reparatie Almelo, Van Kuyk Almelo, Wasmachine kopen Almelo, Van Kuyk Almelo verhuizen, Hospitaalweg 8 Almelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reparatie Almelo Reparatie Almelo 4 km Helaas deed mijn Dyson haardroger het niet meer. Ik heb eerst telefonisch contact geh...
Recensies
Al jaren goede ervaringen met dit bedrijf . Komen altijd hun afspraken na , en krijg altijd een eerlijk advies . Vaak voor kleine reparaties echt geen hoge kosten berekend Ook als het niet meer te repareren is krijg je een goed advies . Ook kan hij dan een nieuwe leveren voor een hele goede prijs . Kortom , echt een aanrader voor alle reparaties of aanschaf van witgoed .
Terwijl ik in het buitenland was gaf de tijdelijke huurder van mijn huis aan dat de vaatwasser de geest had gegeven. Deze is snel en vakkundig door Ton vervangen en voor een goede prijs. Ik kan deze vakman iedereen aanbevelen.
Uitstekende service. Wasmachine gerepareerd. Keurig op afspraak en op tijd .
Ton staat jaren klaar voor ons. Ook deze keer defecte vaatwasser. Eerlijke betrouwbare argumenten over wat wel en wat niet kan worden hersteld. Vakwerk voor een prima prijs.
Al jaren goede ervaringen mee. Eerlijk advies, hij weet snel wat er stuk is, denkt mee en als je oude echt op is: ook via hem nieuwe koelkast of wasmachine aanschaffen, is een aanrader. Hij brengt snel in kaart wat jij nodig hebt en wat voor jou het beste is om aan te schaffen. En blijkbaar kan ik ook met elektra goed bij hem terecht. Wat zijn website aangeeft: hij repareert alles met een stekker!
Goede en snelle service tegen een net bedrag! Onze vaatwasser was binnen een ogenblik weer gerepareerd.
Perfecte service en scherpe prijzen, al meer dan 10 jaar zeer tevreden over zowel nieuwe apparatuur als reparaties.
Betrouwbaar, eerlijk en snel! Inmiddels de koelkast laten vervangen door Ton, de droger werkt weer super. En zelfs de opzetdeur van de vaatwasser zit weer vast Ton komt altijd stipt op tijd, geeft goed advies en vertelt ook wanneer je beter afscheid kunt nemen van je apparaat en wanneer reparatie een betere optie is. Daarbij komt nog dat zijn service absoluut niet duur is Ik kan hem van harte aanbevelen!
Snel en goede reparaties. Eerlijk advies en goede prijs
Onze koelkast van 12 jaar oud was niet meer te repareren, binnen een week een nieuwe geleverd. De extra onvoorziene tijd die nodig was bij het inbouwen werd niet berekend. Kortom, een zeer tevreden klant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid