facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WOZ-Adviseurs

WOZ-Adviseurs

Info

WOZ-Adviseurs dient gratis bezwaar voor u in tegen de WOZ-waarde die de gemeente heeft geschat. Aanmelden voor een lagere WOZ-waarde is eenvoudig en gratis



"WOZ-Adviseurs & Deskundigen is gespecialiseerd in WOZ-bezwaar verlagen van belastingen. Bezwaar gratis indienen. Wilt u ook uw WOZ-waarde laten controleren?"

"WOZ-Adviseurs & Deskundigen is gespecialiseerd in WOZ-bezwaar verlagen van belastingen. Bezwaar gratis indienen. Wilt u ook uw WOZ-waarde laten controleren?"
Adres: De Stad Riga 3, 1606DC Venhuizen
Stad: Venhuizen
Route: De Stad Riga 3
Postcode: 1606DC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: woz deskundigen, beslistermijn bezwaar woz, woz consultants, machtiging woz bezwaar, bezwaar woz, woz beroep, bezwaar woz vergoeding, voorbeeld bezwaarschrift woz bedrijfspand
Recensies
Heeft de onterecht hoge WOZ-waarde van onze woning in een beroep bij de rechter weten te verlagen met bijna een kwart miljoen. Fijn om gesteund te worden als je er zelf met de gemeente niet uit komt.
WOZ-adviseurs heeft afgelopen jaar voor ons bezwaar gemaakt. Na de inschrijving hoefde ik niks meer te doen, en de verlaging was veel meer dan we hadden gedacht! Hulde!
Hebben me heel goed geholpen met het verlagen van de WOZ-waarde. Lukte me zelf niet, maar hier hadden ze goede vergelijkingen erbij gezocht. En wat bleek? De gemeente vergeleek ons huis alleen maar met gerenoveerde woningen, terwijl ons huis best normaal is. We wonen er al een hele tijd. Marco had ook voorgaande jaren verlaagd voor ons, dat was extra fijn, want daardoor kregen we extra ozb teruggave van de gemeente. Thanks!
Wij hebben ons vorige maand voor de lagere WOZ waarde aangemeld en hebben nu al een heel erg positief resultaat! Wij krijgen maar liefst 341 euro terug aan belasting geld. Echt super blij mee!
Zeer goed adviesbureau als je je WOZ-waarde lager wilt hebben. Kreeg goed advies en hulp. De WOZ-waarde kwam stukken lager uit dan ik had gehoopt, dankzij de adviseur. Bedankt!
Waardeloos adviesbureau. Reageren totaal niet op mails, maar je kan ze ook niet bellen. Ik heb al 3 keer gevraagd om de beslissing op bezwaar, maar die krijg ik gewoon niet. En dat ging de hele procedure zo, ondanks herhaaldelijke vragen mijnerzijds kwam er gewoon geen reactie. Resultaat is inhoudelijk prima, maar klanten negeren en niet communiceren is wat mij betreft ook dan nog steeds niet acceptabel. Zou ze zeker niet opnieuw in de arm nemen en kan ze zeker niet aanbevelen.
Ben heel blij!! Heb alsnog verlaging van de woz gekregen 281 euro terug van de gemeente, hartstikke bedankt WOZ adviseurs.
Ooit een huis gehuurd bij hem niet doen contract kosten betaald contant want dat was 50 goedkoper terwijl die voor hem zijn wacht als sinds september op me borg dus dikke no go.. onprofessioneel bedrijf
Bedankt weer voor de verlaging. Ging weer super, net als vorig jaar. De gemeente heeft weeer de waarde verlaagd. Goed gedaan hoor!
Keurig geholpen,scheelt aanzielijk geld. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid