facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WOW Food Store

WOW Food Store
"Wij zijn een lokaal fruit- en groentewinkel. We bieden de meest verse spullen aan onze klanten aan. Naast alle soorten fruit- en groente, maken we ook de lekkerste en ambachtelijk belegde boordjes van Maastricht. Ook voor kant en klare maaltijden bent u bij ons aan het juiste adres! Loop eens binnen en ervaar de WOW! ervaring!"
Adres: Breusterstraat 47 A, 6245 EH Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: +31432012140
Stad: Eijsden
Route: Breusterstraat 47 A
Postcode: 6245 EH


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Broodjeszaak Eijsden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WOW Food Store WOW Food Store 0 meter Superverse groenten en fruit, maar ook dagverse salades en sapjes. En natuurlijk de v...
De Smaeck van Eijsden De Smaeck van Eijsden 0 meter De Smaeck van Eijsden, een delicatessenzaak vol Limburgse specialiteiten. Naast het b...
Planten en bloemenhandel Beyers Planten en bloemenhandel Beyers 211 meter Mooie perkplantjes voor een schappelijke prijs!
Groente- en fruitwinkel ’t Breusjterhöfke Groente- en fruitwinkel ’t Breusjterhöfke 384 meter Boerderijwinkel voor al uw verse groente, fruit, eieren en streekproducten.
Recensies
Vandaag besteld via thuisbezorgd. Goede service, lekkere producten en vooral eerlijke prijs/kwaliteit
Superverse groenten en fruit, maar ook dagverse salades en sapjes. En natuurlijk de vers belegde broodjes die Peter en zijn team voor je maken.
Breed aanbod in salades en andere lekkere gezonde snacks. Kwaliteit in fruit is zeer goed en prijzen zijn prima. Winkel is netjes en personeel heeft veel kennis over wat ze verkopen
Een uitgebreid assortiment groenten en fruit. Maar er is meer. Veel delicatessen. Afhaalmogelijkheid voor maaltijden en broodjes. Kortom: Wow! is een terechte annonce.
Twee producten gekocht : een uien gehaktbal en een bakje rundvlees salade. De gehaktbal was prima: niet te zout, veel uien en een goed " mondgevoel". De rundvlees salade was zeer teleurstellend : nauwelijks smaak, aardappel en erwten duidelijk aanwezig maar waar was het rundvlees ? Dat waren echt minimini stukjes. De rundvlees salades uit de supermarkt van Keulen en Lochtman hebben echt smaak met zichtbare stukjes rundvlees. Vanwege de goede gehaktbal voor mij net een voldoende.
Prachtige winkel en vriendelijke bediening!
Vriendelijk personeel, heerlijke broodjes en andere lekkernijen En, ze hebben ook nog fruit ;
Super broodjes goede en vriendelijke service en de groente en fruit is ook prima
Heerlijke snuffel winkel met allerlei lekkers op groente en fruit gebied. Heerlijke verse broodjes! Topper
De kersen uit Libeek zijn overheerlijk, voor iedereen een aanrader. En ook het appelsap uit Libeek is een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid