facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wouw Bruidsmode

Wouw Bruidsmode

Info

De mooiste collectie bruidsmode en advies voor jouw trouwdag

Geschiedenis

Heb je trouwplannen en ben je op zoek naar een eerlijk advies, dan ben je bij Wouw Bruidsmode, tussen Roosendaal en Bergen op Zoom aan het juiste adres. Een zaak waarbij je uiteraard terecht kunt voor je bruidsjurk, maar ook een zaak waarbij je advies kunt krijgen voor alles wat met je bruiloft te maken heeft. Wij gaan net een stapje verder om te zorgen dat jullie dag een beleving wordt die je niet zult vergeten.
> Kortom jullie dag zal het 'wouw'-effect hebben.

Voor het uitzoeken van jouw bruidsjurk werken wij uitsluitend op afspraak, zodat we alle tijd en gelegenheid hebben om je goed te adviseren en begeleiden.

Adres:
Telefoonnummer: +31 (0) 165 327644
Stad: Wouw


Recensies
Thea en haar personeel verstaan hun vak. Zodra je de eerste keer binnenkomt heeft het misschien niet de uitstraling van een hippe tent maar ademt het wel een hoop gezelligheid en vakkundigheid. Bij Wouw is het geen poespas, het is gelijk duidelijk waar je aan toe bent. Ze geven eerlijk advies over waar jij als bruid het beste in uit komt en ook financieel kom je niet voor verassingen te staan. Wat ik geleerd heb is dat de lingerie onder de jurk net zo belangrijk is als de de jurk zelf. Misschien niet heel charmant, maar wel lekker stevig hihi. Kortom ik hoop niet nog eens te hoeven trouwen, maar anders rij ik weer met piepende bandjes naar Wouw.
Een mooie winkel met vakkundig personeel. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en daarop aangepast krijg je deskundig advies. Er wordt de tijd voor je genomen. Met vriendelijk, deskundig en gastvrij personeel heb ik de jurk van mijn dromen gevonden!
Begin 2022 stapte ik bij Wouw Bruidsmode binnen. In mijn zoektocht naar de perfecte jurk ben ik onwijs goed geholpen door Thea. Zij wist de twijfels die ik had weg te nemen en heeft er uiteindelijk mijn droomjurk van gemaakt! De rug was aanvankelijk open, maar Thea en haar team hebben de rug met mooie kantdetails bedekt. Precies zoals ik dat wilde! Vanaf het moment van aankoop, tot aan het doorpassen en ophalen ben ik ontzettend goed geholpen; echte toppers!
Fantastische winkel om je bruidsjurk en alles wat daarbij hoort te kiezen. Veel keuze in jurken, professionele, warme mensen die écht met je meedenken. Ook onverwachte aanpassingen waren geen enkel probleem. Het is dat ik maar 1x een trouwjurk nodig heb maar anders zou ik er graag opnieuw naartoe. Ik kan deze winkel iedereen van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een winkel die persoonlijk voelt. Je krijgt hier echt meer dan alleen jurk.
Vanmiddag mijn bruidsjurk gekocht bij Wouw Bruidsmode. In een ontzettend gezellige, professionele en ontspannen setting mocht ik, met mijn gezelschap, gaan kiezen en passen. Al bij ontvangst met koffie wist Thea mij precies te vertellen wie ik ben en wat ik zoek/sta en binnen een uur was de beslissing gevallen omdat Thea precies de juiste jurk eruit had gehaald voor mij. Kortom: wil je in een ongedwongen, gezellige en professionele setting jouw droomjurk kiezen... ga dan gauw naar Wouw!!!
Afspraak gemaakt op een door de winkel voorgesteld tijdstip en onze komst per mail bevestigd. Toen we voor de deur stonden bleek dat ze deze afspraak niet in hun agenda genoteerd hadden. Vervolgens onsympathiek behandeld. Deze behandeling kan écht niet. Gelukkig is de mooiste trouwjurk gevonden in een winkel waar we wel welkom waren
Echte aanrader voor iedereen! Iemand die niet bezig is met verkoop maar met je trouwdag en hoe dit een onvergetelijke dag wordt. Ze doet echt zoveel om mijn perfecte jurk te vinden en die zelfs te verbeteren!!!! Super vriendelijke en begripvollle vrouw!!! Ik zou nergens anders willen gaan!
Op 01.04.2022 ben ik getrouwd in de allermooiste jurk die ik me maar kon wensen. Bij Wouw Bruidsmode ben ik super goed geholpen. Ik voelde mij er meteen thuis en de passessies waren echt een feestje! Er werd ruim de tijd genomen en er werd altijd eerlijk advies gegeven. Team Wouw Bruidsmode; súper bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan onze mooie dag!
Eind september heb ik contact opgenomen of ze op korter termijn een jurk konden leveren. Bij de pas-sessie 5 voorgestelde jurken gepast maar vanaf de eerste jurk wist ik al: dit word hem! Er is goed geluisterd naar mijn wensen en alle andere moment waren net zo fijn als de eerste pas-sessie. Goede, fijne service. 6 weken later was mijn jurk helemaal op mij aangepast klaar! Kleine tip: spreek de voicemail in, dat bespaart je een aantal belletjes. Ze bellen je altijd terug! Als ze met jou als klant bezig zijn is het super fijn dat de telefoon niet opgenomen wordt. Of mail
Van A tot Z tot in perfectie geholpen. Niets is te veel, er wordt goed meegedacht en atelier zit 'in huis' waardoor je jurk direct kan worden aangepast! Tips voor op de dag worden gegeven, eerlijk advies en dit door een super aardig en behulpzaam team!! Ook voor bruidsmeisjes zorgen zij voor de perfecte look!! Dank jullie wel! Femke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid