facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WoutervanderLoop.nl

Info

“De klant is koning!?”, Dat gaat niet samen met een passende en blijvende aanpak. Als je ons om advies vraagt zul je een open en eerlijk antwoord krijgen.

Geschiedenis

Ik ben Wouter van der Loop, ik ben momenteel werkzaam bij iT-novative als All-Round ICT Mederwerker en Webdeveloper. Ik heb aan verschillende projecten gewerkt en heb ook mijn eigen servers. Daarnaast ben ik eigenaar van Lobby-Server geweest, waar ik verschillende "Game" servers onderhouden heb en ook de Websites maakte. Op hobby-basis maak ik websites voor mezelf en bij iT-novative voor klanten en bedrijven. Op deze website krijg je een kleine indruk van mijn werk.

Verder zijn mijn werkzaamheden het repareren van PC's en andere elektronica (software/hardware) vanuit afstand of aan huis. Ik geef ook advies bij/over de aanschaf van vervangende onderdelen of nieuwe apparatuur. Ik heb de opleidingen MBO4 Systeem-Netwerk beheer en WebDeveloper gevolgd aan het REA-College te Nijmegen.

Adres:
Telefoonnummer: 0652287458
Stad: Zeeland


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid