facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wouter Reclame

Wouter Reclame

Info

Wouter Reclame bedrukt alles wat los en vast zit. Of je nu op zoek bent naar een enkele mok met een leuke foto of 100 spandoeken wouter regelt het !

Geschiedenis

Wouter Reclame bedrukt alles wat los en vast zit. Of je nu op zoek bent naar een enkele mok met een leuke foto of 100 spandoeken, Wouter regelt het voor je. Van bescheiden shirtreclame tot full carwrap en van sticker tot reclamebord; Wouter gaat voor je aan de slag!
Wouter is een begrip binnen de wereld van de ‘signing’. Hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en hij toont je zijn vakmanschap en passie bij iedere opdracht. Voor het ontwerpen van een compleet nieuw logo mag je hem ’s nachts wakker maken maar ook bij een kleine opdracht zet hij zich voor 100% in. Particulieren en bedrijven weten hem te vinden omdat hij iedereen als klant waardeert.



"Bij wouterreclame kunt u uw pakketten laten bezorgen, ophalen en versturen. wij verzorgen de service voor:DHL Parcel, DHL Express, UPS, GLS, Homerr, DPD en vanaf eind januari 2022 ook voor Mondial. U kunt bij ons ook uw pakketten laten versturen, wij kunnen dit voor u aanmaken voor DHL Parcel en voor GLS."
Adres: Kazemat 10, 3905NR Veenendaal
Telefoonnummer: 0318307033
Stad: Veenendaal
Route: Kazemat 10
Postcode: 3905NR


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HD Studios HD Studios 13 km Een uitkomst voor uw media oplossing van geboorte kaartjes tot aan 360 video clips
The Orange Concept The Orange Concept 14 km Start up company specialised in interior design. Merging design with technology in or...
Recensies
Bedankt Wouter voor je hulp en voor het meedenken. Wouter Reclame is voor de pakketdiensten een vriendelijk bedrijf op een goed bereikbare top locatie. Je kan hier praktisch bijna alle pakketten afgeven. Het is ook zo geregeld. De ruime openingstijden zijn ook top en maakt het erg flexibel. De enige negatieve recensie zegt waarschijnlijk meer over de recensent dan over het bedrijf. Tot de volgende levering!
Ontzettend fijne pakketservice!! Altijd vriendelijke en gezellige mensen! Ideale openingstijden en voor elke pakketje kun je terecht!!
Het beste servicepoint voor pakketjes in Veenendaal. Ruime openingstijden, goede bereikbaarheid, parkeergelegenheid en bovenal zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Erg onbeschoft stel krijg zelfs je pakket niet mee met legitimatie. Grote mond beide, niet bereid om mee te denken of helpen. Terwijl je ze alle gegevens laat zien van verzender dan nog niks mee krijgen.
De ruime openingstijden zijn top! Ook geven ze je slimme tips, en zijn ze keurig georganiseerd
Altijd super vriendelijk, snel en goed geholpen! Hele ruime openingtijden, makkelijk bereikbaar en je kan er met bijna elke pakketdienst terecht. Alles in 1 dus, aanrader!
Hele aardige mensen! Ze helpen je altijd goed. Ik kreeg zelfs een printje en doosje gratis, omdat ik mijn eigen duktape had mee genomen. Ook al is dat logisch dat je je eigen duktape moet mee nemen! Ik ga zeker vaker mijn pakketjes hier brengen of ophalen!
Aanrader! Uitstekende service. Vriendelijk en vlot. Alle pakketjes ophalen/verzenden op 1 punt is echt ideaal. Ruime openingstijden zijn ook fantastisch!
Heel fijn postpakket punt. Vriendelijke medewerkers en ruime openingstijden, ook erg fijn. De pakketten liggen netjes gesorteerd en geordend klaar. Aanrader!
Echt een super pakketpunt! Ze hebben heel veel pakketdiensten en hele ruime openingstijden. De mensen zijn erg vriendelijk en alles is heel goed georganiseerd. Zowel voor pakketjes versturen of ontvangen zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid