facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woudstra

Woudstra

Info

Woudstradokkum.nl

Geschiedenis

In Dokkum, parel van het noorden, een intiem high fashion stadje met mooie boetiekjes en gezellige horeca, omringt door eeuwenoude stadswallen, is Woudstra sinds 1932 gevestigd.
Tegen een ruwe muur met oude rooswinkels wordt op strakke glasplaten bij binnenkomst, prachtige schoenen uit Milaan gepresenteerd.
De liefde voor kwaliteitsschoenen vindt u terug in de collecties voor het hele gezin en in de wijze waarop u door het personeel wordt geholpen, vriendelijk, vakkundig en servicegericht. Wij geloven in schoenen die met liefde zijn gemaakt. Die een verhaal hebben. Waar het vakmanschap vanaf straalt. Die een langere levensloop hebben en daarom duurzamer zijn.



"Sinds 1932 is Woudstra Schoenmode gevestigd in het mooie stadje Dokkum. Na drie generaties werd Freddie Woudstra de trotse eigenaar van deze exclusieve winkel. Woudstra staat voor de laatste modetrends, zonder comfort en kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij presenteren o.a. de volgende merken: Van Bommel, Van Lier, Rehab, Paul Green, Hassia, Pertini, Via Vai, Gabor en Durea"
Adres: Grote Breedstraat 16, 9101 KJ Dokkum
Telefoonnummer: 0519-292459
moc.liamtoh@mukkodartsduow
Stad: Dokkum
Route: Grote Breedstraat 16
Postcode: 9101 KJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: woudstra schoenen dokkum, woudstra dokkum facebook, woudstra sneek, woudstra architecten, woudstra schoenen facebook, woudstra schoenmode nl, woudstra almelo, woudstra broeksterwoude
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scapino Scapino 26 meter Behoorlijk groot assortiment aan schoenen en kleding. Personeel was vriendelijk.
Ziengs Schoenen Ziengs Schoenen 50 meter Leuke winkel, prettig personeel en goeie kwaliteit schoenen, goeie prijs kwaliteit
Zwart 1887 Zwart 1887 108 meter Zeer deskundige schoenreparateur. Werkt snel en is niet duur. Van harte aanbevolen.
Recensies
Vandaag een paar Mephisto heren schoenen gekocht. Zitten heerlijk, maar lopen nog veel beter, vangt de schokken op bij het lopen. Werden uitstekend geholpen door Woudstra. Komen zeker terug. Een tevreden klant.
Gastvrij, vakkundig en behulpzaam, zowel het personeel als eigenaar
Prachtige schoenenwinkel. Veel merken en " normale" schoenen en laarzen. Personeel niet gezien!!
Had Schoenen gekocht die na twee weken al kapot waren. Dit hebben zij heel keurig en netjes opgelost. Ook al was het een uitverkoop product. Heel erg fijn!
Leuk geholpen, wij komen terug
Mooie kwaliteit schoenen en goede merken. Vriendelijk personeel.
Echt aandacht voor de klant daar hou ik wel van
Mooie trendy en goeie merken schoenen .
Je word er vriendelijk geholpen.
Mooie dames en heren schoenen , Goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid