facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum Zeist

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum Zeist

Info

Hotel en conferentiecentrum in de bosrijke omgeving van Zeist

Geschiedenis

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen bieden wij een sfeervolle accommodatie voor groepen, een compleet product met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid. Het enige dat u hoeft te doen, is zich concentreren op het doel van uw verblijf. Wij verzorgen de rest.

We zijn uitstekend geschikt voor één- en meerdaagse bijeenkomsten als trainingslocatie, om te vergaderen, voor congressen maar ook als sfeervol hotel voor een weekendje weg.

Graag nodigen wij u uit de waarde van Woudschoten zelf te ervaren. Een groot deel van die ervaring vindt u in onze persoonlijke gastgerichtheid. Daar ligt onze kracht.

Adres: Woudenbergseweg 54, 3707HX Zeist
Telefoonnummer: 0343 - 492 492
Stad: Zeist
Route: Woudenbergseweg 54
Postcode: 3707HX



op zoek naar gerelateerd: Woudschoten Zeist, Woudschoten Hotel restaurant menukaart, Hotel Woudschoten adres, Woudenbergseweg 54, Woudschoten geschiedenis, Woudenbergseweg 54 3707 HX Zeist, Hotel Woudschoten restaurant, Hotel Woudschoten Zoover
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T&F Camps T&F Camps 4 km T&F Camps
Recensies
Een heerlijke plek in de bossen waar u lange wandelingen kunt maken of gewoon lekker kunt ontspannen. Het eten in het restaurant is ook best lekker.
Perfecte ligging en lekker eten.Veel mooie verborgen plekken in het hotelpark. Kamers zijn wat klein en douche was wat koud.Ook helaas geen waterkoker in de kamer. Er is wel ruim voldoende openbare thee/ koffe mogelijkgeden
Fijn hotel,ontbijt en lunch beetje karig door corona, hotel kamer is niet ruim
Alles personeel omgeving landgoed waar het op staat de rust alles goed
Mooi hotel, ligging in de bossen. Prachtige fiets omgeving. Diner moest in het hotel en was lekker, ontbijt was erg matig.
Mooi landgoed goed hotel super aardig personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid