facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WorldWide Campers

WorldWide Campers

Info

Op Worldwidecampers.com kun je eenvoudig een gratis en vrijblijvende camperhuur offerte samenstellen.

Geschiedenis

Op de website van WorldWide Campers kun je vrijblijvend en gratis een camperhuur offerte samenstellen voor jouw camperrondreis. Wij vergelijken de camperhuur tarieven bij de verschillende camperhuur leveranciers waar WorldWide Campers mee samenwerkt. Met een camper heb je ongekende vrijheid tijdens jouw camperrondreis.

Bepaal zelf je route en stop waar en wanneer je maar wilt met de zekerheid dat je tijdens je rondreis altijd je eigen slaapplek en keuken bij de hand hebt. Op onze website worden de kosten overzichtelijk weergegeven en heb je altijd inzicht in de camperhuur voorwaarden van de desbetreffende leverancier. Daarnaast betaal je bij Worldwide Campers geen reserveringskosten en kun je het eigen risico super voordelig vooraf afkopen d.m.v. onze No-Risk Warranty.



"Bij Worldwide Campers kunt u wereldwijd een camper huren. Worldwide Campers werkt samen met de grootste verhuurder ter wereld, waardoor u altijd een camper vindt die bij u past. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op."
Adres:
Telefoonnummer: 0306974964
Stad: Vleuten


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bourgondisch Vleuten Bourgondisch Vleuten 3 km Echt fantastisch een prima plaatst voor een verwen moment voor uzelf. Prima parkeer m...
Travel South USA Travel South USA 4 km Laat je via deze pagina inspireren en informeren over het reizen door de Travel South...
Lejebil.com Car Rental Lejebil.com Car Rental 4 km Lejebil.com. Car rental made easy!
Toercaravanhoes.nl Toercaravanhoes.nl 4 km Na ruim een week nog steeds geen bestelling, nog een bericht ontvangen. Twee e-mails ...
Recensies
We hebben via worldwide campers een camper gehuurd voor mooie rondreis in Noorwegen. De service was echt fantastisch. Zowel vooraf als achteraf. Vragen worden direct beantwoord, er wordt meegedacht. We hadden ter plaatse een probleem in communicatie met de verhuurder en ook dat werd door worldwide campers opgelost. Bedankt!
Erg fijne ervaring met de Worldwide Campers. Een makkelijke website, dat het uitzoeken van de campervakantie zeer aangenaam maakte. En ook toen we nog een klein probleempje hadden, stond Stigne paraat om ons goed te assisteren. Super!
Service tot aan de deur! Onjuiste ophaallocatie en inleverlocatie op de voucher en in de e-mail. Het bedrijf was al 8 maanden verhuist naar een andere locatie, vergoeding taxi daar wacht ik nog steeds op! Problemen met de status van de camper.....Worldwide Campers is uiteindelijk de instantie waar je een overeenkomst mee maakt, wordt niet op gereageerd, glad gestreken of neergelegd bij de verhuurder waar je ook niets meer van hoort. Het is de tweede keer dat ik bij dit bedrijf een camper heb gehuurd, maar met betrekking tot bovenstaande, ook de laatste keer.
Met de werkelijk unieke service van ww campers hebben we toch onze door Corona onderbroken reis als zeer comfortabel ervaren. De helpdesk stond 24/7 voor ons paraat en er werd in onze ogen veel extra werk voor ons gedaan. Ik schrijf weinig reviews maar dit was echt goed geregeld, chapeau!
Nette organisatie, doen wat ze beloven, onderhouden buiten mailwisselingen ook nog persoonlijk contact en maken de reservering zoals jij wilt. Maatwerk voor een betaalbare prijs. Ik zou zo weer boeken.
In de zomer van 2018 hebben wij een geweldige camperreis gemaakt met een camper van WorldWide Campers. Naast de vele tips over de bestemmingen zijn wij goed geinformeerd over de camper en de campings in Amerika. Absoluut een top vakantie!
Vertaald door Google Van de 10!, de service is geweldig, ik had veel twijfels omdat het de eerste keer was dat ik een camper huurde en de klantenservice was uitstekend. 100% aanbevolen Origineel De 10!, el servicio es estupendo, me surgían muchas dudas al ser la primera vez que alquilaba una autocaravana y la atención al cliente fue excelente. Recomendable 100%
Vertaald door Google Zeer efficiënt, specifiek en snel, absoluut een aanrader Origineel Molt eficients, concrets i ràpids totalment recomanable
Vertaald door Google Ze hebben ons zonder enige uitleg achtergelaten zonder camper. Door hem hebben we onze hele route moeten aanpassen. Ik zal dit bedrijf nooit vertrouwen. Origineel Nos han dejado sin autocaravana sin ninguna explicación. Hemos tenido que modificar toda nuestra ruta por su culpa. Jamás confiaré en esta compañía.
Vertaald door Google Geweldige ervaring in Oslo Ik raad 100% aan Origineel Super expérience à Oslo je recommande à 100%
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid