facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor World Servants

World Servants

Info

World Servants geeft jou de kans om mee te bouwen aan verandering. Ga mee en ontdek dat een avontuur in een ontwikkelingsland ook jouw leven verandert!

Geschiedenis

World Servants is een christelijke organisatie die sinds 1988 met inzet van honderden vrijwilligers bouwprojecten uitvoert in ontwikkelingslanden.Tijdens een werkvakantie van drie weken bouwen jongeren met de plaatselijke bevolking scholen, klinieken, schoonwatervoorzieningen en huizen. Het doel van World Servants is het bieden van structurele hulp aan gemeenschappen in ontwikkelingslanden en deelnemers heel direct betrekken bij ontwikkelingshulp. Deelnemers maken kennis met de andere omstandigheden waarin mensen leven, met een andere cultuur en met de vaak andere geloofsbeleving. De slogan van World Servants is dan ook: ‘bouwen aan verandering’.

Onze taak

Een World Servants-werkvakantie is een ervaring die je nooit meer vergeet. Twee tot drie weken lang ben je onderdeel van een cultuur in Afrika, Azië of Latijns-Amerika. Je gaat tijdens je werkvakantie vrijwilligerswerk doen met een groep leeftijdsgenoten uit Nederland en leeft midden tussen de lokale bevolking. Samen bouw je mee aan een school, woningen of een kliniek. Op deze manier draag je bij aan de leefomstandigheden in de gemeenschap.

Naast het bouwen doe je nog veel meer: je bezoekt een familie in het dorp, speelt een potje voetbal met de plaatselijke bevolking, vertelt een Bijbelverhaal aan honderden kinderen en gaat cultuur snuiven in de omgeving.

Wil jij deze onvergetelijke ervaring ook eens meemaken? Ga naar worldservants.nl/werkvakanties.

Ga mee met World Servants en ontdek dat een werkvakantie
in een ontwikkelingsland ook jouw leven verandert!

Producten

Bouwprojecten
Ontwikkelingsprojecten
Bewustwordingsreizen
Werkvakanties



"Bouwen aan veranderingDrie weken lang ben je deel van een cultuur in Afrika, Azië of Latijns-Amerika. Je gaat tijdens je werkvakantie vrijwilligerswerk doen met een groep leeftijdsgenoten uit Nederland en leeft midden tussen lokale bevolking. Samen bouw je een school, woningen of een kliniek. Zo draag je bij aan leefomstandigheden in de gemeenschap.Naast het bouwen doe je veel meer: je bezoekt een familie in het dorp, speelt een potje voetbal met plaatselijke jongeren, vertelt een Bijbelverhaal aan honderden kinderen en gaat cultuur snuiven in de omgeving.World Servants geeft jou de kans om mee te bouwen aan verandering. Ga mee en ontdek dat een bouwproject in een ontwikkelingsland ook jouw leven verandert."
Adres: Industrieweg 12c, 8471AD Wolvega
Telefoonnummer: 0561-614857
ln.stnavresdlrow@ofni
Stad: Wolvega
Route: Industrieweg 12c
Postcode: 8471AD



op zoek naar gerelateerd: world servants groetjes, world servants 2018, world servants projecten 2018, world servants webshop, world servants zambia, world servants 2017, world servants fotoboek, world servants 2019
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwemclub de Forel Zwemclub de Forel 796 meter Zwemclub de Forel biedt trainingen voor jong en oud. Van recreant tot wedstrijd zwemm...
De Reiziger De Reiziger 916 meter Christelijke cadeau- & boekwinkel zonder winstoogmerk. Vanaf 9 mei staat de koffie of...
BILOK - Egelantier BILOK - Egelantier 1 km Bilok was het jongerencentrum in Wolvega. Later is de naam veranderd in De Egelantier
JOGG-Weststellingwerf JOGG-Weststellingwerf 1 km Jongeren Op Gezond Gewicht Weststellingwerf
Scouting Weststellingwerf Scouting Weststellingwerf 1 km Scouting Weststellingwerf is een brede vereniging in Wolvega.
Recensies
Wegens mijn zwangerschap moest ik annuleren en alsnog betalen? Die 1600 euro kan ik beter voor mijn kind gebruiken. Met wie kan ik hiervoor in contact komen? Want via de mail wordt dit niet opgelost.
Wat een werk heeft WS verzet om projecten op te zetten in NL en wat is dat goed gelukt! Ik heb echt een super tof project gehad en nu ook in NL mee mogen bouwen aan verandering! De organisatie was super en de uitwerking geweldig! Eén en al positiviteit en lof voor WS!
Echt een top organisatie! De reizen zijn ontzettend bijzonder en onvergetelijk. Daarnaast is alles goed geregeld en word je fantastisch voorbereid.
In 2014 mee op reis naar Ecuador geweest. Het was veel meer dan bouwen. Een geweldige ervaring die niet alleen de plaatselijke gemeenschap in Ecuador hielp, ook ik heb dankbaarheid en nog veel meer in een nieuw perspectief mogen zien. Onze cultuur kan nog genoeg leren van de ontwikkelingslanden. :
Geweldige organisatie die echt een ontzettend positive impact maakt wereldwijd. Heeft mijn leven veranderd!
Als je een reis wilt maken die echt impact teweeg brengt bij zowel jezelf als het land waar je naar toe gaat, dan moet je bij World Servants zijn!
De reis is geannuleerd vanwege het coronavirus en ze willen mijn geld niet teruggeven. Ik ga ze aan de kaak stellen
Ondanks dat we in Nederland waren, toch echt de project ervaring gehad!
Top organisatie! Alles tot in de puntjes geregeld.
Fantastisch mooie ervaring gehad in Bangladesh 2019!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid