facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor World's Best News Nederland

World's Best News Nederland

Info

De wereld staat er beter voor dan ooit. Maar niet iedereen weet dat. Volg World's Best News Nederland en blijf op de hoogte van het goede nieuws.

Geschiedenis

World's Best News vindt zijn oorsprong in Denemarken, waar het initiatief in 2010 werd opgezet om het Deense publiek te informeren over de Millenniumdoelen en de voortgang in het behalen ervan.

In 2013 besloot een aantal organisaties daarom de mogelijkheden van een Nederlandse World's Best News campagne te onderzoeken. Het initiatief hiervoor kwam van Partos, NCDO, Oxfam Novib en Wilde Ganzen.
Net als in Denemarken werkt World's Best News Nederland nu aan een breed coalitieplatform van organisaties uit verschillende sectoren die zich gezamenlijk inzetten om ook het goede nieuws onder de aandacht te brengen. Leider van de Nederlandse campagne is de journalist Ralf Bodelier.

Wat gaan we doen? In een onophoudelijke stroom berichten, opiniestukken, video's via tal van partners, gaat de World’s Best News berichten over vooruitgang die wordt geboekt op het terrein van honger en armoede, veiligheid en welvaart, onderwijs en gezondheidszorg.

Daarnaast organiseert de World's Best News jaarlijks een 'World's Best News Day' waarin zoveel mogelijk Nederlanders iets te horen krijgen over de vooruitgang die wereldwijd wordt geboekt.

Informatie over de World's Best News Nederland via [email protected]. Voor vragen over vrijwilligerswerk [email protected]

Adres:
Stad: Utrecht



op zoek naar gerelateerd: beste nieuws 2018, the world's best nederland, the world's best, the world's best chantal janzen, the world's best cbs, the world's best tv show
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid