facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Workz

Workz

Info

Workz is een uitzendbureau van deze tijd! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten, ook voor jou gaan we een nieuwe uitdaging zoeken!

Geschiedenis

Workz is een uitzendbureau van deze tijd! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten, ook voor jou gaan we een nieuwe uitdaging zoeken!

Adres: Midden Engweg 4a, 3882TT Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 700249
Stad: Putten
Route: Midden Engweg 4a
Postcode: 3882TT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HaPé Uitzendgroep HaPé Uitzendgroep 1 km Je inlaten schrijven voor een nieuwe uitdaging en vervolgens bellen ze je nooit meer
We Care We Care 2 km مكتب عمل Uitzendbureau
Recensies
Persoonlijk heb ik een fijne samenwerking met Workz. Toen ik daar kwam voor sollicitatie gesprek was ik goed en vriendelijk ontvangen. In de sollicitatieperiode werd er veel interesse getoond in mijn ervaring en wat ik graag wilde en kon verwachten. Vragen die ik had werden ook snel beantwoord. Ondertussen ben ik in dienst bij een bedrijf via Workz en heb ik nog steeds goed contact met Workz!
Fijn uitzendbureau die mij op een zeer persoonlijke manier geholpen hebben aan een fantastische baan! Ik ben bij veel uitzendbureau’s geweest maar Workz is de beste. Mocht ik een andere baan zoeken weet ik wie ik moet bellen.
Ik heb een tijd via workz bij een bedrijf gewerkt .Ik werk daar nu in dienst. Ze hebben mij in het begin heel goed geholpen om een juiste keuze te maken wat voor werk ik wilde gaan doen. Tussendoor als ik vragen had werden die altijd goed beantwoord . Ik wil hun graag bedanken voor de hulp en samenwerking
4 februari een afspraak gehad. De week erna zou ik begin van de week worden terug gebeld, dat werd vrijdag. Er was een coronageval, dat snap ik uiteraard. We zijn nu 3 weken verder, helaas niks meer gehoord. Dat "werken met een glimlach" is mij vergaan. Tja, vandaag contact opgenomen. Na mijn review. Jullie zijn leading in dit proces, dus ook verantwoordelijk voor de afwikkeling en niet verschuilen achter dat eerste telefoontje. Die was namelijk ook al te laat. Is ook geen goede reclame voor jullie klanten. Succes met business, ik hoop dat jullie hier wat mee doen voor de volgende kandidaten/klanten.
Vanuit mijn eigen ervaring werken wij met al ruime tijd erg fijn samen met Workz als Toppa zijnde. Door een combinatie van heldere communicatie, korte lijntjes en een goede dosis doorzettingsvermogen hebben we samen al erg mooie successen mogen boeken. Al om al een mooi bedrijf om mee te werken!
Fijn bedrijf om mee samen te werken, zijn transparant en doen wat ze zeggen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid