facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Workumer Jachthaven

Workumer Jachthaven

Info

Centraler, mooier en strategischer kan een jachthaven niet liggen: aan de ene zijde het IJsselmeer en aan de andere de Friese boezem. De Workumer Jachthaven is al sinds 1976 een begrip in Friesland en daarbuiten en is dan ook een zeer gewilde ligplaats.

Label

Centraler, mooier en strategischer kan een jachthaven niet liggen: aan de ene zijde het IJsselmeer en aan de andere de Friese boezem. De Workumer Jachthaven is al sinds 1976 een begrip in Friesland en daarbuiten en is dan ook een zeer gewilde ligplaats voor watersporters. Die hebben in Workum een groot vaargebied: het ruime water van het IJsselmeer of de Friese meren, vaarten en kanalen.

De Workumer Jachthaven is een compleet en modern geoutilleerd watersportbedrijf met 7 schiphuizen, ruim 200 ligplaatsen met halve zijsteigers en water en elektra binnen handbereik, ruime parkeergelegenheid, sanitaire voorzieningen, wasserette, kinderspeelplaats, verwarmde winterberging en een servicedienst. Een team van WJH Jachtservice is deskundig en ervaren in onderhoud, reparatie, refits schilderwerk, interieur- en houtbouw.

De stad Workum:
Workum is een van de Friese elf steden. De rijke historie straalt van de fraaie gevels in het centrum van deze monumentale stad. Heel bijzonder aan Workum is dat het silhouet van de stad aan de westzijde ongeschonden is. De enige steden die ook nog zo’n maagdelijke zoom hebben zijn IJlst en ’s Hertogenbosch. Heel beroemd is het Jopie Huisman Museum met geselecteerd werk van deze Friese meester. Workum heeft een heel gezellig en knus centrum met goede winkels, fraaie terrassen en restaurants.

Wij zijn Mark Offringa en Peter Wiersma en zijn beiden echte watersportliefhebbers. Wij hebben ruime ervaring als jachtmakelaar en hebben begin 2017 het plan gevat om voor onzelf te gaan beginnen. We vinden het een unieke kans om de prachtige Workumer Jachthaven over te kunnen nemen en u als bootbezitter in onze haven tot dienst te kunnen zijn. Voor u als klant veranderd er in principe niets. U ziet alleen twee nieuwe gezichten naast de vertrouwde gezichten van de familie.

Wij heten u van harte Workum in onze Workumer Jachthaven.
Mark en Peter

Adres: Parallelwei 7, 8711CH Workum
Telefoonnummer: 0515-745566
ln.nevahthcajremukrow@ofni
Stad: Workum
Route: Parallelwei 7
Postcode: 8711CH



op zoek naar gerelateerd: jachthaven workum te koop, passantenhaven workum, jachthaven bouwsma workum, gemeentehaven workum, wjh yachtservice workum, jachthaven kuperus workum, workumer jachtservice, ligplaats workum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HUNIA'S DRUKKERIJ HUNIA'S DRUKKERIJ 772 meter Helemaal top, doorsturen wat je wil en binnen 2 dagen al klaar!
Recensies
Wij huurden de doerak Carousel voor 12 dagen. Werkelijk een uitstekende keuze. Technisch is de boot super in orde. De boeg- en hekschroef zorgden voor gemakkelijk manoeuvreren. Door de beperkte hoogte en diepgang, vaar je gemakkelijk mooie routes door kleine dorpjes bijv. de kleiroute. Mark en Christine zijn super toegankelijk en gastvrij. Door de uitgebreide uitleg over de boot ben je goed voorbereid op de reis. Ook tijdens de reis staan ze klaar voor je om raad en advies te geven. Wij hebben genoten van de heerlijke vaarvakantie en kunnen dit adres zeker aanbevelen!
Al 10 jaar onze thuishaven. De locatie is ideaal: Afhankelijk van de wensen en de omstandigheden kunnen we met de boot vlot naar het Fluesen of het IJsselmeer en in zo'n anderhalf uur zijn we op het wad. De haven is netjes en rustig maar toch dicht bij de stad, en goed bereikbaar met de auto en eventueel ook met de trein handig met overvaren. De eigenaars zijn vriendelijk en behulpzaam.
Inmiddels heb ik hier een boot gekocht en één verkocht. Prettige samenwerking met Mark, Christine en medewerkers. Er is veel kennis in huis. Goede adviezen en meedenken. Gedreven vakmensen. Gewoon goed!!
Schone, keurige, nette boot die makkelijk te varen is. Ook voor mensen met geringe ervaring. Uitstekende uitleg waar alle rust en tijd voor werd genomen door de zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Vooraf duidelijke informatie thuis gestuurd gekregen. Voor ons was het een geweldige, unieke, vakantie. Heel veel dank!
Zelfs het iets mindere weer kon niet voorkomen dat we een bijzonder fijne week hebben gehad op de doerak Carousel. Dat begon al bij de fijne ontspannen en relaxte ontvangst van de verhuurders. De Carousel is een ideale boot voor 2 personen. De vaareigenschappen zijn echt zeer goed, ook mede door het gemak van de boeg- en hekschroef. Varen kan daarmee eigenlijk niet fout gaan. Fijn was ook dat de motor zeer goed geïsoleerd is, waarmee het varen stil overkomt. De boot is van alle gemakken voorzien en voldeed geheel aan onze best hoog gespannen verwachtingen. Een bijzonder geschikte boot om geheel zelfvoorzienend te genieten van de mooie Friese wateren. De mooiste plekjes zijn eenvoudig te bereiken door de geringe vaardiepte en doorvaarthoogte van de doerak. Al met al een absolute aanrader dus!
Het is altijd een groot genot om hier te zijn! Een echte aanrader dus. Het dorpje Grouw is ook de moeite waard om erheen te varen. Een prachtige vaarroute en je kunt er gezellig aanmeren, uiteten en shoppen. Dikke plus
Midweek gevaren met een Doerak 900. Boot is zeer makkelijk de manoeuvreren en ligt solide op het water. Binnen is genoeg ruimte voor 4 personen. Buiten kun je voor op het dek liggen of achterop zitten. achterop staan 2 verhoogde stoelen waarvan 1 aan vervanging toe is : Heel erg genoten van deze boot! Ook voor beginnende schippers!
Zeer gastvrij ontvangst door Christine en Marc. We hadden al eerder gevaren dus konden direct weg. Super weer gehad en genoten van al t moois van Friesland. Zeker voor herhaling vatbaar.
Wij huurden voor het eerst een jacht, dus was goede en duidelijke uitleg zeer welkom. Mark en Christine zijn niet alleen uitstekende gastheer- en vrouw, maar kunnen ook alles op een goede manier uitleggen. De boot was heel schoon, goed uitgerust en makkelijk te varen. Ook een klein technisch mankementje werd snel en goed opgelost. Zeker een aanrader!
Gezellige en vriendelijke beheerders. Goeie ligplaatsen en schoon sanitair.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid