facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Worktrainer

Worktrainer

Info

Bewegen houdt je lichaam fit en brein actief. Maar hoe doe je dat achter de computer? Heel simpel met Worktrainer!

Geschiedenis

Worktrainer heeft een compleet pakket van actief beweegmeubilair beschikbaar. Zit-Sta bureaus, deskbikes, loopbanden en balansborden zijn zo maar een greep uit ons assortiment. Zo creëren we werkplekken waarbij mensen minder zitten en meer bewegen tijdens werk.



"Work Happy, waar je maar wilt! Bewegen doe je met Worktrainer, van fietsen tot wandelen achter je bureau!"
Adres: Energieweg 18, 3481 MC Harmelen
Telefoonnummer: 088 - 045 08 80
Stad: Harmelen
Route: Energieweg 18
Postcode: 3481 MC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Worktrainer lw80w2, Worktrainer kortingscode, Zit sta bureau klein, Fietsbureau, Smal zit sta bureau, Mooi zit sta bureau, Worktrainer bureaublad, Zit sta bureau elektrisch
Recensies
Ik ben ontzettend blij met mijn Oak Desk van Worktrainer! Het is een prachtig bureau dat perfect past in mijn kantoor. Het bruin eikenhout zorgt voor een luxe uitstraling en de kwaliteit is uitstekend. Het ruime werkblad biedt genoeg plek voor al mijn spullen en de hoogteverstelling is super handig. Dit bureau heeft mijn werkplek naar een hoger niveau getild! Ook wil ik nog de uitstekende klantenservice van Worktrainer benadrukken. Vanaf het moment dat ik mijn bestelling plaatste tot de levering en installatie, was het hele proces moeiteloos en professioneel. De medewerkers waren vriendelijk, behulpzaam en zeer goed geïnformeerd. Kortom, ik kan de Oak Desk van Worktrainer ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig en functioneel bureau.
Alles klopt! Het bestelproces als ook de levering met vakkundige montage... in één woord geweldig. Alle bijgekochte onderdelen werden geïnstalleerd en ik hoefde zelf niet meer te boren! Het zit-sta bureau functioneert voor ons prima, vooral de geheugenfunctie is ideaal. Het bureau is van goede kwaliteit en staat heel stabiel zelfs met de arm waaraan 2 grote monitoren zijn bevestigd.
Ik was op zoek naar een zit / sta bureau. Specifiek probleem voor mij was dat ik een zelfgemaakte met aluminium profielen vanwege stevigheid monitor arm aan de muur had hangen waarop 3 32" curved monitoren bevestigd waren en voor mij een must dat ik deze kon overzetten naar het zit / sta bureau. Vanaf het eerste moment dat ik met Worktrainer en dan specifiek Joost contact op nam werd ik keer op keer aangenaam verrast. Vragen worden snel en toch zeer uitgebreid beantwoord, er wordt actief mee gedacht naar oplossingen en ze behandelen je vriendelijk en persoonlijk. Niks dan complimenten! En wat het resultaat betreft.....zie foto's, he-le-maal happy mee :-
Geweldig bedrijf. Het zit-sta bureau op maat laten maken. Ongeveer 2 weken levertijd, hoe snel wil je het hebben! Bezorgers/monteurs Wesley en Jerry zijn absolute vakmensen die met plezier hun werk doen. Een echte aanrader dus!
Fijn dat er ook kleine zit sta bureau's zijn. Zeer blij met resultaat.
Mooie zit sta verhoger binnen. ik had een demo besteld, maar die was uitverkocht, dus daarom een gloednieuwe gekregen! top service
Wat een top bedrijf en service! Eerst al superfijn geholpen bij het maken van onze keuze voor onze thuiswerk plekken. Daarna super snel geleverd en bij ons thuis in elkaar gezet. Oude bureau's hebben ze meteen meegenomen en alles super netjes weer achtergelaten. Ben je op zoek naar een mooie en fijne thuiswerk plek, twijfel niet en laat het regelen door Worktrainer! Wanna work? Work fit!
Vandaag is het zit-sta bureau voor onze zoon geleverd en gemonteerd. De kwaliteit van de materialen is geweldig goed. De geleverde service van Worktrainer was echt fantastisch. Fijn dat dit soort bedrijven nog bestaan! Chapeau!
Mooi bureaublad licht eiken voor een zit sta bureau. Snelle levering en montageservice ook vlot en netjes. Blij mee!
Ons zit-sta bureau is eindelijk klaar! We zijn enorm blij dat we na uitgebreid advies van Worktrainer, gekozen heb voor de zit-sta muurunit. We hebben hem gewoon in onze woonkamer staan en kunnen nu eindelijk afwisselend staand en zittend werken. Super blij mee dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid