facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Workoutpaysoff

Workoutpaysoff

Info

Personal training, Bootcamp, HIIT & Sportvoedingsadvies.

Geschiedenis

Personal Training; individueel en small group training voor maximaal 4 personen.
Bootcamp; minimaal 8 personen, maximaal 12 personen.
Sportvoedingsadvies; samen met u een voedingsschema op maat maken.

- Trainen op locatie naar wens op elk moment van de dag
- Sparren over invulling van de training
- Elke vier weken een nieuw schema
- U wordt ook voorzien in schema's voor dagen dat u zelf sport
- U hoeft zich geen zorgen te maken over het meenemen van materialen, die zijn op locatie aanwezig
- Leuke andere extra's waarvan u op de hoogte wordt gebracht als u contact op neemt!




"Workoutpaysoff levert de volgende diensten:- Personal en small group training- Bootcamp ook voor bedrijven- HIIT high intensity interval training- Kickbokstraining- Houdingstraining- Herstel na blessureBij vragen over het bovenstaande mail naar [email protected]"
Adres: reigerskamp 12, 3607HA Maarssen
Telefoonnummer: 0618094029
Stad: Maarssen
Route: reigerskamp 12
Postcode: 3607HA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bars4fun Calisthenics Bars4fun Calisthenics 318 meter Calisthenicspark. Lekker in de buitenlucht trainen met je eigen lichaamsgewicht.
...
Born to Move Born to Move 680 meter Als enthousiast racefietser liep ik 73 j tegen beperkingen van een ouder worden lich...
Jump Rope Fitness Jump Rope Fitness 2 km Ontdek hoe ook jij fitter en strakker lichaam kan gaan ontwikkelen met het Jump Rope ...
Tijd voor Bewegen Tijd voor Bewegen 3 km Wij geloven dat je van succes gelukkig wordt, dus stel jezelf een sportief uitdagend ...
Recensies
Steyn begeleidt mij al jaren 2x per week in High Intensive Trainingen. Hij geeft zorgvuldig aandacht aan hoe je de oefeningen uitvoert en zorgt voor alternatieve oefeningen in geval van blessures en andere aandachtspunten. Door zijn fysiotherapie studie weet hij een mooie aanvulling te geven aan zijn begeleiding bij trainingen. Steyn is direct in zijn communicatie. Hij spiegelt, daagt je uit en confronteert je, met een goede dosis humor.
Steyn geeft leuke en intensieve trainingen, met veel afwisseling en uitdaging en fijne persoonlijke begeleiding. Hij heeft veel aandacht voor techniek en blessurevrij training. Als fysiotherapeut in opleiding kan hij je hierin heel goed en verantwoord begeleiden. Hij motiveert je om je uit je comfort zone te gaan, waardoor je nog meer uit je training haalt.
Ik train nu al 3 jaar met veel plezier met/bij Steyn. De HITT trainingen van Steyn zijn altijd professioneel, effectief en uitdagend. Ik kan het van harte aanbevelen voor mensen die fitter en sterker willen worden.
Ik train nu al een aantal jaar bij Steyn - fijne HIIT trainingen - alle spiergroepen worden aangepakt, met aandacht voor wat jouw lichaam aankan meer en minder, aanwijzingen waar dat nodig is en veel lol maar niet teveel - ik kijk alweer uit naar volgende week!
Steyn is een motiverende trainer met oog voor het individu, ook als je in groepsverband traint. Hij weet de trainingen goed aan te passen aan de wensen van de groep en hoe pittig soms de trainingen ook zijn, er is altijd ruimte voor een glimlach.
Steyn maakt er elke keer weer een uitdagende en afwisselende sportles van en kan de oefeningen goed aanpassen aan elk niveau. Hij let goed op je houding en techniek. Ik vind het altijd een hele fijne les!
Ondanks het trainen in een groep krijg je toch de persoonlijke aandacht die je af en toe nodig hebt bij een oefening. Heel fijn! Na 3 jaar nog altijd een voldaan gevoel na elke training met Steyn
Kwalitatief hoge training op maat, met continue uitdaging, variatie en oog voor de juiste uitvoering. Steyn is een kanjer in een goede sfeer neerzetten met als gevolg maximaal trainen met veel plezier!
Steyn weet je elke keer weer te motiveren door zijn fanatieke aanpak en afwisseling in oefeningen. Na afloop altijd een voldaan gevoel. Daarnaast is hij iemand die verstand heeft van zijn vak. Erg fijn!
Ik train nu een jaar bij Steyn met de HIIT. Veel afwisseling en uitdaging in de oefening in maar 30 minuten! Mijn core en conditie zijn veel sterker waardoor ik geen blessures meer heb met hockey. Kracht van Steyn is absoluut zijn persoonlijke aanwijzingen bij uitvoering van de oefeningen en aanpassen van oefeningen bij wat je aankunt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid