facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Work Hard

Info

Work Hard is een streetwear kledingmerk, met een boodschap. Wanneer je hard werkt, kun je al je dromen verwezenlijken en doelen behalen.

Adres: Christinastraat 26, Mierlo
Telefoonnummer: 0622209529
Stad: Mierlo
Route: Christinastraat 26


Recensies
Heerlijke plek om te spelen voor de kinderen. Sommige onderdelen beginnen wel wat te verslijten en mogen vervangen worden. Er zou ook meer gezonde keuzes op de kaart mogen komen. Al is het maar een bakje fruit, fruitspiezen of iets simpels als snack groente. Je mag niks mee nemen, wat ik snap, maar dan is het aanbod wat beperkt in mijn ogen.
Leuke indoor speeltuin voor kinderen. Altijd druk, ook vaak kinderfeestjes. Uit ervaring kan ik zeggen dat ook die kinderfeestjes een groot succes zijn! Horeca is OK, ik mis wel wat variatie. Het is vooral friet, snoep, ijs en taart.
Leuke indoor speeltuin. Voor het eerst geweest met onze kleine meid. Lekker ontdekken en spelen. Alles zag er netjes uit. Eten en drinken ook goed geregeld. De gehele hal is kind vriendelijk. Op de puntige vierkante tafeltjes na. Niet echt handig met rennende kinderen Gaan hier wel nog vaker terug komen.
Sinds kort zit Monkey Town in Mierlo in plaats van in Helmond. Het is ruim opgezet al was mijn eerste indruk dat het speelgedeelte wat klein was als je ziet hoe groot de ruimte is. Toch viel het in de praktijk mee. Mijn dochter heeft zich de hele dag goed vermaakt. Kinder vanaf 5 jaar kunnen er tegen betaling ook lasergamen. De consumpties zijn wel redelijk prijzig maar ik ben wel blij dat volwassenen geen entree hoeven betalen. De wi-fi kan nog verbetering gebruiken maar verder vind ik deze huidige vestiging prettiger dan de voorgaande in Helmond.
Klimmen, klauteren en racen! Hier kunnen kinderen en sommige ouders zich goed vermaken. Er is een aardig stijle glijbaan. Wel vet om 1,2 of 3 keer te doen. En kleine formule 1 auto's waar de kinderen voor een euro op kunnen rijden. Jammer dat er geen contactloos betalen optie op zit. Enige nadeel was het wachten op eten wat drie kwartier duurde terwijl het niet druk was.
Wij waren er op een ontzettend drukke dag. Toch bleef alles incl de toiletten er netjes uitzien! Tafel werd regelmatig afgeruimd van glazen en flesjes die op waren. Liep veel personeel rond, vond ze allemaal vriendelijk. Oh ja, het spelen is voor de kinderen helemaal fantastisch!! Wij hebben die van ons niet aan tafel gezien.
Normaal vind ik Monkey Town een dikke plus, maar er waren een aantal kinderen aanwezig die het nodig vonden om andere kinderen, waaronder de mijne, uit te schelden en te slaan. Ik hoorde dit van mijn kinderen pas op weg naar buiten. Monkey Town zou best wat meer met toezicht op de speeltoestellen bezig kunnen zijn want ik kan niet als ouder overal tegelijk zijn. Zoveel betalen om vervolgens mijn kinderen mishandeld te zien worden kan echt niet. Jammer, Monkey Town.
Prima indoor speeltuin echter mogen ze wel wat reparaties uitvoeren bijv de balkanonnen of de zak met ballen die omvalt in de ballenbak
Rustige dag in augustus: Even zoeken waar je naar binnen moet, maar dat is dus richting street jump en dan loop je tegen de ingang aan. Even wachten tot er iemand kwam voor de entree, dat ging vlot. Een plekje gezocht bij de tafels en spelen maar. Bij het gedeelte waar het tot 4 jaar is, komen soms wat oudere kinderen. De meeste letten wel op en zijn voorzichtiger, wat wij hartstikke fijn vinden. De ballenbak is een fijne plek voor een kruipend, staand maar niet lopen kindje. We zijn er maar kort geweest, maar dit is voor herhaling vatbaar. Drukke dag 2 januari: Poe..wat een drukte, dan is het goed opletten dat je niet op handjes of voetjes gaat staan. Afhankelijk van wat je zelf eet en de kleine is de menukaart snelle vette hap.
Geweldige plek voor kinderen, ruim opgezette binnenspeeltuin. Voor de horeca kant.. er wordt geen of nauwelijks gebruik gemaakt van borden en bestek. Het eten wat aangeboden wordt is middelmatig te noemen. Personeel is vriendelijk. Enige echt jammere is dat wanneer er een kinderfeestje is het noodzakelijk geacht word elke activiteit op vol volume door de speakers te blêren. Alsof kinderen alleen niet genoeg herrie maken. :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid