facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woord en Daad Kringloopwinkel Lisse

Woord en Daad Kringloopwinkel Lisse

Info

Woord en Daad kringloopwinkel Lisse:
Met de opbrengst van deze kringloopwinkel kunnen er circa 40 kinderen uit de arme wijken van Cartagena (Colombia) naar school gaan.

Adres: Koninginneweg 101, 2161ZB Lisse
Telefoonnummer: +31252745853
Stad: Lisse
Route: Koninginneweg 101
Postcode: 2161ZB



op zoek naar gerelateerd: Kringloop Lisse, Kringloop Lisse Vennestraat openingstijden, Kringloop Lisse kanaalstraat, Kringloop Lisserbroek, Kringloop lisse Marktplaats, Kringloop Lisse openingstijden, Kringloop Sassenheim Lisse, Kringloopwinkel Hillegom
Recensies
Vandaag toevallig bij deze kringloopwinkel terecht gekomen, de deuren gingen net open. Wat netjes, wat geordend allemaal! We vonden 10 prachtige dikke waterglazen, een krans van stro en een prachtige lap stof. Zeker onthouden en nog eens naar toe fietsen.
Op zich nette kringloopwinkel als je naar wat speciale spullen zoekt, ouderwets assortiment, cd's en films eigenlijk bijna niets en bijna alleen religieus, kleding niet duur maar vooral rokken etc. Kleding is wat gedateerd, gericht op de doelgroep.
Mooi, netjes, ruim, gevoel voor etaleren vd producten, lieve medewerkers.
Sta om 16.00 uur voor de deur en ze zijn gesloten. Op internet staat dat ze gewoon open zouden moeten zijn.
Schoonouders hebben daar 2 vouwfietsen aangeschaft, voor de belachelijke prijs van 275 euro. Fietsen bleken ondeugdelijk, na een aantal keren dat hij terug is gegaan , fietsen in schuur gezet. Voorjaar deze tevoorschijn gehaald. Fietsen zijn niet veilig genoeg om als bijna 80 jarige op te gaan fietsen. Contact gehad met kringloop, wordt niet retour genomen en het feit dat ze niet deugdelijk zijn wordt op geantwoord we zijn geen fietsenwinkel. Hoewel ze wel de hoofdprijs vragen. Koop hier niets , stel oplichters.
Nette kringloopwinkel. Loopt op vrijwilligers en de opbrengst is voor het goede doel. Prijzen netjes, zoals verwacht. Artikelen netjes genoeg, geen rommel, prima voor nogmaals gebruik. Overigens ook kleding maar daar heb ik geen mening over.
In vergelijk met alle andere kringloopwinkels in de buurt voegt deze niets toe. Klein, eenvoudig en er lag nauwelijks iets bijzonders. Als je op zoek bent naar gereformeerde prullaria dan zit je hier goed, anders zou ik naar ander gaan
Stoelen, skates en schilderij ingeleverd. VN tevoren contact gehad om de kwaliteit van de producten te controleren. Heeft hopelijk weer iemand plezier van.
Gezellig, netjes en leuk en vaak wisselend aanbod. Heel fijn geholpen ook bij de bezorging!
Netjes opgestelde spullen maar echt bizar duur voor een kringloop. Bank voor €500, schelpjes zelfs €0,25 cent per stuk apart geprijsd .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid