facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonzorgcentrum Sorghvliet

Info

In het centrum van het landelijke dorp Andijk ligt het sfeervolle Sorghvliet. Binnen het woonzorgcentrum wordt zorg verleend.

Geschiedenis

Sorghvliet is een sfeervolle locatie in het centrum van Andijk (West-Friesland). Een groen dorp aan de rand van het IJsselmeer. Dit woonzorgcomplex bestaat uit 3 woongroepen voor mensen met dementie en lichamelijke beperkingen. Het heeft 44 één persoonsappartementen die verdeeld zijn over deze woongroepen.
U kunt ook in de logeerkamers van Sorghvliet terecht als u tijdelijk tot rust wilt komen of op uw gemak wilt herstellen. Met de gewenste zorg en ondersteuning binnen handbereik.
Sorghvliet beschikt ook over een restaurant waar u gezellig een hapje kunt eten.

Adres: Sorghvlietlaan 50, 1619 XC Andijk
Telefoonnummer: 0228-591641
Stad: Andijk
Route: Sorghvlietlaan 50
Postcode: 1619 XC



op zoek naar gerelateerd: Omring wonen met zorg, Kosten Omring, Gezinspaviljoen, Verzorgingshuis West-Friesland, Sorghvliet Den Haag, Omring locaties, Gezinspaviljoen Bovenkarspel, Wachtlijst Omring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid