facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonzeker

Woonzeker

Info

Woonzeker is al bijna 25 jaar actief op de markt van professionele huur en verhuur in Den Haag!

Geschiedenis

Een woning huren in Den Haag doe je bij Woonzeker!

Zoek je een huurwoning in Den Haag? Een leuk huis huren in die mooie stad achter de duinen, wie wil dat nou niet? Het rumoer en de gezelligheid van de terrasjes en cafés, of juist de rustige plekjes, hofjes en pleintjes maken dat de Hofstad voor iedereen wat te bieden heeft. De rockstad van Nederland, waar huurwoningen in het centrum nog gewoon betaalbaar zijn. En dan ook nog vlakbij strand, zee en boulevard. Wij begrijpen het wel!
Het inschrijven voor huurwoningen is gratis en onze aanhuurbemiddeling bieden wij aan op basis van "No Cure, No Pay".

Adres:
Telefoonnummer: 070-3606202
Stad: The Hague


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 16:30
Dinsdag: 13:30 - 16:30
Woensdag: 13:30 - 16:30
Donderdag: 13:30 - 16:30
Vrijdag: 13:30 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Multipath Vastgoed / Multi Construct Multipath Vastgoed / Multi Construct 1 km Beheer van vastgoed, klein, groot en mutatie onderhoud
Woning huren in Den Haag Woning huren in Den Haag 1 km Een woning huren in Den Haag begint bij 123Wonen, dé Verhuurmakelaar in Den Haag!
Casimir Den Haag Casimir Den Haag 1 km Casimir is onderdeel van De Stadhouders wat in totaal 3 gebouwen omvat; Casimir, Maur...
AT VBO makelaardij Bob Timal AT VBO makelaardij Bob Timal 2 km Aankoop en verkoop Taxateur hypoteek
Van der Kallen Makelaardij Van der Kallen Makelaardij 3 km Emanuel heeft zich bewezen als een uitstekend aankoopmakelaar die zijn vak verstaat. ...
Huurwoning Den Haag Huurwoning Den Haag 3 km Vind deze pagina leuk en ontvang het nieuwste huurwoning aanbod sneller dan Funda en ...
Den Haag Studio Huren Den Haag Studio Huren 4 km Nieuwbouw studio € 350,- all in indien >23 jr
SK Organisatieadvies SK Organisatieadvies 4 km Zeer goede ervaring met dit bureau, alles was transparant, vriendelijk en efficiënt.
SQM Vastgoed SQM Vastgoed 4 km afgelopen twee weken elke dag proberen te bereiken. bellen, mailen nergens antwoord o...
VPS west NL VPS west NL 4 km Weet weinig van bedrijf. Wel dat veel huurders ervan veel overlast geven. Zijn oa stu...
Housing in the Netherlands Housing in the Netherlands 5 km Real Estate and Property Management in the Netherlands
De Pionier De Pionier 5 km Laakhaven west. Huren van goedkope kamers
Huren in Monarch Huren in Monarch 5 km Mooi gebouw
The Waldo The Waldo 5 km Deze toren had zoveel leuker geweest als deze rood-wit gestreept zou zijn, een gemist...
Hoge Vrijheid Hoge Vrijheid 5 km Prachtige woon gelegenheid, mooie luxe afwerking en goed geïsoleerd. Vooral mijn kla...
WTC The Hague - World Trade Center The Hague WTC The Hague - World Trade Center The Hague 5 km WTC The Hague | Business Center | Workplace Flexibility | Flexible & First-Rate Off...
Recensies
Via Woonzeker heb ik een huurwoning gevonden in Den Haag. Dit proces is vorig jaar heel netjes en snel verlopen. Echter huur je de woning uiteindelijk bij een andere partij; in mijn geval PRMD vastgoed. Over hen ben ik helaas zeer ontevreden en ik ben zo te lezen aan de reviews niet de enigste. Check even goed bij wie je uiteindelijk gaat huren. Ik zou namelijk niemand aanraden een woning bij PRMD te gaan huren!
Telefonisch contact opnemen met Woonzeker is niet aan te raden. Ik heb nu twee gesprekken gevoerd waarin in vragen had. Beide keren werd, toen blijkbaar het gesprek te lang duurde voor de roodgloeiende telefoon, de hoorn erop gegooid. Tevens bleef de telefoniste continu door me heen praten. Erg onplezierig. Verder wordt er op mails ook niet gereageerd. Zonde want woonzeker bied mooie woningen aan.
Woonzeker heeft ons heel erg prettig en persoonlijk geholpen. Ze reageren ongelofelijk snel en vertellen een eerlijk verhaal.
Ongeveer een maand nadat ik me had ingeschreven werd ik gebeld door Woonzeker. Ik kon de dag erna meteen komen voor een bezichtiging! Babette die me rondleidde was erg behulpzaam en was ook nog eens heel transparant over de oplevering en kosten. Daarna werd ik heel vriendelijk geholpen door Denise en nam ze genoeg de tijd om alles nog een keer uitgebreid uit te leggen. Het proces ging vrij snel, maar verliep zo soepel! Al met al ben ik zeer tevreden over Woonzeker en raad anderen deze makelaar zeker aan!
Voor de tweede keer een woning kunnen verkrijgen met behulp van Woonzeker Wat een vriendelijke en behulpzame mensen die hier werken. Ik heb vooral het contact als zeer prettig ervaren. Goed te bereiken, en ze denken graag met de klant mee. We kunnen niet wachten om binnenkort onze nieuwe woning te betrekken. Bedankt Woonzeker!
In nog minder dan twee weken heb ik met Woonzeker een nieuwe woning kunnen vinden! Het team is erg vriendelijk en denkt prettig met je mee. Meerdere malen ook erg prettig telefonisch contact gehad. De service is uitstekend en ik raad Woonzeker dan ook zeker aan!
Woonzeker heeft ons snel en behulpzaam aan een nieuwe woning geholpen. Twee maal mogen bezichtigen omdat het ivm werk niet mogelijk was tegelijk te komen, hier was woonzeker erg flexibel in. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk personeel! Wij kijken uit naar de oplevering van ons nieuwe huis!
Woonzeker heeft mij uitermate goed en snel geholpen bij het vinden een passende huurwoning. Ze werken erg klantgericht en ze nemen je goed bij de hand. Ze gaven me voldoende tijd om alle papieren te regelen en hielpen mij bij het maken van een keuze.
Het is grappig, ik heb het nooit zo op makelaars. Glibberige tiepjes met zilveren tongen en daden van chroom. Dat gaat zeker niet op bij Woonzeker. Deze partij heeft mijn vertrouwen in het makelaarschap weer teruggegeven. In minder dan 1 week, van bezichtiging tot rondmaken kreeg ik het verlossende telefoontje en kan ik per 7 oktober in een geweldig stukje Den Haag gaan wonen! Dankjewel Woonzeker voor de snelle en duidelijke service.
Hele goede en snelle service. Na eerdere slechte ervaringen te hebben gehad met een passende woning zoeken in Den Haag, liet Woonzeker zien dat zij de uitzondering op de regel waren. Binnen een periode van een paar werken ben ik van het aanmeldingsproces naar het tekenen van de huurovereenkomst gegaan. Het hele proces heb ik goed en plezierig contact gehad met alle betrokken. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Woonzeker met het openbaar vervoer


's-Gravenhage, Dr. Lelykade 120 meter
28
's-Gravenhage, Dr. Lelykade 130 meter
28
Den Haag, Norfolk 210 meter
28
Den Haag, Douzastraat 300 meter
22
Den Haag, Douzastraat 360 meter
22

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid