facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonwinkel Van M'n Tante & Tante’s Lekkernijen

Woonwinkel Van M'n Tante & Tante’s Lekkernijen

Info

LAATSTE ZONDAG VAN DE MAAND OPEN
Woonwinkel van m'n Tante
Shop in shop met meerdere woonstijlen.
500m heerlijk winkelen, of voor een goede kop koffie.
14 Woonwinkels in 1



"Van m’n Tante een leuke winkel met Brocante meubels en woonaccessoiresMaar ook verkoop van nieuwe woonaccessoires, leuke kleding en groen decoratie.Na het snuffelen ff gezellig zitten voor een koffietje met appeltaart voor 5,-En dit allemaal in een mooi authentiek pand in Hoogwoud"
Adres: Scharwoude 24, 1634 EA Scharwoude, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0229506335
Stad: Scharwoude
Route: Scharwoude 24
Postcode: 1634 EA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Erg leuke locatie om lekker naar aparte spulletjes te snuffelen. Je kan er ook wat eten en drinken. Aangezien het verscholen ligt in een tuincentrum kan je ook direct daar even rondsnuffelen. Minpuntje er is geen toilet voor bezoekers. misschien is dat inmiddels anders
Wat een mooie locatie. Heerlijk aan de Latte Macchiato en Cappuccino in een ruime zithoek. Gratis Wifi Erg veel leuke mooie oude spullen / Brocante. Parkeerplaats aanwezig. Het is een ruime winkel binnen in de tuincentrum Braas.
Een hele fijne winkel met super mooie spulletjes voor leuke prijzen. Zeer behulpzame en vriendelijke mensen!!!
De high tea is heerlijk goed verzorgd. Vriendelijke mensen en wat een geweldige sfeer . De brocante winkel is erg leuk . Veel aanbod van prachtige spullen. Het is zeker een aanrader om hier een gezellig high tea te doen , en dan nog leuk te shoppen.
Leuke spulletjes, winkel in een tuincentrum wat ook veel bijzondere plantjes verkoopt. En bij de woonwinkel is er ook nog wat te eten en te drinken. Helaas is er geen toilet dus houd daar rekening mee.
Lekker snuffelen, leuke spullen, leuke variatie, goede koffie, maar ook kleine luchgerechten. Prettige omgeving om lekker de tijd door te brengen. Voor leuke hebbedingen voor jezelf, maar ook als kado, ook grotere artikelen, zoals kasten. Aanrader!
Zeker een bezoekje waard! Leuke, unieke spulletjes voor een schappelijke prijs en erg vriendelijke, behulpzame mensen. We hebben er ook nog even gezellig kunnen zitten voor een kopje koffie en taart.
Lekkere minii high tea genuttigd via Social deals. Alle spullen staan mooi opgesteld in de winkel, maar ik vind de prijzen aan de hoge kant.
Hele leuke en mooie dingen voor een knappe prijs. Zeker even langs gaan!!
De thee met lekkers was goed maar het is er koud en ongezellig. Mevrouw was erg ongeïnteresseerd en was constant aan het bellen. Ik zal het niet aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid