facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonwarenhuis De Springplank

Woonwarenhuis De Springplank

Info

Een kringloopwinkel waar mensen werken met een meervoudige beperking



"UPDATE OPENINGSTIJDEN"
Adres: Edelgasstraat 248, 2718 TC Zoetermeer
Telefoonnummer: 079 3633450
Stad: Zoetermeer
Route: Edelgasstraat 248
Postcode: 2718 TC


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Recensies
Leuke kleine gezelige en zeer schone kringloop Super aardig en gezellig personeel
Leuke 2e hands winkel. Waar ook de Store in Stall winkel zit. Elke plank gevuld met zelfgemaakte creaties!
Eerste ervaring was juist leuk dus met mijn moeder nog een keer gegaan 17 april 2023. Er stond een leuk bankstel en de medewerker ging vragen wat deze koste aan de manager en kwam terug met de prijs 250 euro en 30 euro bezorgkosten en ja dit was voor all-in. Waarop ik zeg deal en mijn man bel dat we een ander bankstel hebben. De medewerker verzoekt mij mee te lopen om de bank te betalen. Bij de kassa krijgen we te horen sorry een miscommunicatie het is 250 euro per bank. Ik voelde me opgelicht want ik had al deal gezegd en ineens was het 250 euro duurder. Voor mij hoef ik hier niet meer heen krijg hierbij het gevoel dat ik opgelicht wordt.
Ik kom graag en vaak in deze kringloop winkel, vandaag niet zo goed bevallen, ik stond bij de kassa af te rekenen en er zat een kaartje met alarm in een tas er stond 0,50 op, ik dacht dat is een leuke prijs die wil ik wel, toen met een grote landkaart daar zat een prijsje op van € 5,00 vond ik ook leuk nou dan kom je bij de kassa en dan gaat ze na vragen of de prijs van de tas wel klopt, er zat een alarm met prijskaartje aan , vervolgens zegt hij die land kaart is geen € 5,00 maar 25 euro, Ik heb een tijdje geleden ook iets gekocht een ardeco klokje waar € 45,00 op stond en waar ze € 4,50 voor hadden aan geslagen ik ben terug gegaan om te zeggen dat er te weinig was aangeslagen, ik heb de rest bij betaald, en nu werd ik heeeeel raar aan gekeken door de eigenaar omdat de prijzen niet klopte, niet mijn fout hoor, ik loop niet alleen in die winkel, Ik vind de eigenaar erg arrogant
Fijne kringloop, lekker gesorteerd en een super goed doel
Kan er altijd slagen! Rustige sfeer en prima contact met de medewerkers aldaar!
Leuke kringloopwinkel, zeker na de uitbreiding. Mooie arbeidsplaats voor medeburgers met enige beperking. Vooral zo doorgaan.
Mooie kringloopwinkel. Groot en goed georganiseerd. Vooral boeken verdienen de aandacht. Fijn personeel!
Zeer netjes Heerlijk personeel Prijzen gemiddeld
Vorig jaar voor het laatst hier geweest, en nu keek ik mijn ogen uit !! Wat een mooie, grote frisse winkel is dit geworden. En de boeken en dvd afdeling is goed gesorteerd en alles staat op alfabet. Precies zoals je het graag hebben wilt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid