facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonstore Rotterdam

"WoonStore is al meer dan 20 jaar dé woonwinkel van Rotterdam en omstreken met bijna 10.000m² winkeloppervlakte. Momenteel zijn er meer dan 100 winkelunits van diverse leveranciers en behoren wij dan ook tot de grootste woonwinkels van het land.Dagelijks worden er nieuwe artikelen aangevoerd, daardoor wisselt de collectie per week en is de invulling van WoonStore iedere keer weer verrassend en vernieuwend.Mocht je tijdens het shoppen lekkere trek hebben gekregen, dan kun je aanschuiven in ons restaurant Koffie & Meer, waar je kunt genieten van lekkere maaltijden. Alles wordt bereid met dagverse en natuurlijke ingrediënten.Tot snel bij de WoonStore!"
Adres: Lylantse Baan 7 B C , Capelle aan den IJssel 2908 LG, NL
Telefoonnummer: 010 258 4200
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Lylantse Baan 7 B C
Postcode: 2908 LG



op zoek naar gerelateerd: woonstore folder, woonstore den haag, woonstore lampen, capelle xl winkels, woonstore barendrecht, woonstore klokken, woon xl rotterdam, woonstore tuin
Recensies
Leuke sortering die regelmatig wisselt. Zo blijft het leuk om er na een aantal weken/maanden WEER eens te kijken want grote kans dat er veel nieuws te vinden is.
Heerlijke winkel waar je lekker kan browsen. Ideaal als je je huis wil inrichten of iets anders zoekt dan standaard huisraad. Veel houten tafels en meubilair. Van retro naar klassiek en romantisch naar artistiek, het is er allemaal. Topwinkel!
Veel keuze aan accesoires en meubelen. Staat wel op elkaar en rommelig. Je ziet af en toe door de bomen het bos niet meer. En verkopend personeel is nauwelijks te zien, anderzijds word je hier niet besprongen. Prijzen zijn soms iets te hoog voor de producten.
Leuke winkel, er staat niemand in je nek te hijgen. Netjes geholpen, bezorging was top
Heel duur met alles. Soms ook slechte kwaliteit. Weinig of geen personeel om Te helpen
Behoorlijk aantal vierkante meters met prachtige woon en interieur smaken van industriële tot retro vintage en modern. Voor styling liefhebbers een must om een kijkje te nemen. Ruime keuze en betaalbaar.
Wat een chaotische store... Echt belachelijk druk, je kan niet fatsoenlijk kijken omdat er gewoon TE VEEL spullen en decoratie is. Toen we naar de uitgang wilden gaan leek het net een dolhof.. Er staat ook nergens welke kant je moet oplopen.
Mooie ruime winkel kan daar altijd goed slagen
Leuke zaak met veel spullen tegen niet te hoge prijzen
We komen hier geregeld om interieur ideetjes op te doen en gaan eigenlijk nooit met lege handen naar buiten. Zo ook nu weer niet. Door het grote aanbod en de redelijke prijzen is er altijd wel iets bij wat bij je past qua inrichting en prijsklasse. Moeite van het bezoeken waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid