facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonstichting SSW

Woonstichting SSW

Info

Heeft u een vraag of een klacht? Bel of mail ons of kom langs op kantoor. Ook onze website SSW.nl biedt veel informatie. Deze pagina wordt niet beheerd door ons KlantContactCentrum.

Geschiedenis

SSW is een maatschappelijk betrokken woningcorporatie in de gemeente De Bilt. Wij verhuren en beheren ruim 5.000 woningen, garages en bedrijfspanden in de zes kernen van de gemeente. Het verhuren van woningen is onze basis, maar daarbij verliezen we de mensen om wie het gaat niet uit het oog. Samen met bewoners, overheden en andere belanghebbenden realiseren wij goed, betaalbaar en veilig wonen. Bij SSW zijn 40 medewerkers werkzaam.

Wij kiezen nadrukkelijk voor een brede maatschappelijke oriëntatie bestaande uit:

- een fysieke component waarbij het realiseren van sociale woningbouw en maatschappelijk vastgoed centraal staat; investeren in stenen.
- een sociaal-maatschappelijke component waarbij wij bijdragen aan een goed en duurzaam woon- en leefklimaat in wijken en buurten; investeren in mensen.



"Woonstichting SSW verhuurt en beheert ruim 5000 woningen, garages en bedrijfspanden in De Bilt, Bilthoven, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek."
Adres: Waterman 45, 3721 WE Bilthoven
Telefoonnummer: 030 220 58 33
Stad: Bilthoven
Route: Waterman 45
Postcode: 3721 WE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Seniorenwoningen De Bilt Bilthoven, Telefoonnummer SSW Bilthoven, Wonen Bilthoven, WoningNet, WoningNet De Bilt, Ssw water, Nieuwbouw sociale huurwoningen Bilthoven, Woningcorporatie Utrecht
Recensies
slecht, mijn waterleidingen lopen slecht door.van velden 2x geweest, maar nog steeds niet verholpen gisteren een mail gestuurd naar ssw. net heb ik ze gebeld, blijt degene die het behandelt vandaag en morgen op cursus te zijn echt slechte woonstichting dan draag je het toch over aan iemand anders
Zoo even review aanpassen van 5 sterren naar 3 Waarom? Puur om dat ik slechte berichten lees. SSW wil met woongoed zeist samen gaan. Tip uit ervaring zelf en van meerdere familieleden. Woongoed zeist pakt enkel geld maar leverd niks wat je mag verwachten als huurders. Is A-sociale huurder. Die nergens verantwoording voornemen om veilige en gezonde woningen te verhuren. Renovatie bij mijn moeder 15 jaar geleden. Was ze aan de beurt. Geld op. Ze mocht blij zijn met nieuwe kozijnen waar de gehele wijk Totaal nieuwe keuken en badkamer enz kregen. Zit zij nog in een kraakpand. SSW DOE DIT ALSJEBLIEFT NIET. ik heb jullie altijd een zeer fijne en organisatie gevonden maar als dit door gaat is het gedaan..
Wij hebben om 18.00 gebeld dat wij zonder warm water en verwarming zitten aangegeven dat thuis en pasgeboren kind is nu bij na 4 uur verder bellen we net 2keer word gewoon opgehangen na 20min in de wacht dit zo onmenselijk telefoniste totaal onvriendelijk
Nalatig en incompetent is de enige omschrijving. Probeer al 2,5 maand een simpele dakgootreparatie gedaan te krijgen, 20 belletjes verder en het is nog altijd niet gedaan. Ongelofelijk
Goorste huizen ooit. Slecht onderhouden alle schots en scheef. Alles vies. Huur steeds verhogen. En verklaren dat ik in 2 maanden 400 euro verwarmingskosten heb, lijkt me aardig onmogelijk.
Dit is de slechte woningbouw vereniging die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt enorme slechte service, geen goeie communicatie!!! Wij zijn getroffen door een gas explosie en er word niet naar ons om gekeken. We worden behandeld als dieren geen keus en we zijn nu met een aantal bewoners dakloos!!!
Ga niet bij deze woningbouw huren. Ze zijn nalatig, zélfs in het handhaven van hun eigen reglementen. Bij geschillen doen ze hun uiterste best om geen papierspoor achter te laten en zichzelf juridisch onschuldig te houden.
De Ssw houdt zich niet aan afspraken het een naar binnen gekeerde organisatie krijgen van mij René gunther grote beer 145 een nul nul nul nul
Stuurt geen facturen meer voor de huur. Wel boze dame aan de telefoon dat je huurachterstand hebt. Je moet zelf maar zorgen dat je de huur maandelijks voldoet. Onderhoud is ook zeer matig te noemen.
Achterstallig onderhoud. Er gebeurt niets. Tel.info via 1 medewerker klopt vaak niet. Blijkt het tòch wel door SSW gemaakt te kunnen worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid