facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonstede

Woonstede
"In het hart van Nederland, op het kruispunt van grootschalige landbouw, schitterende natuur en toenemende verstedelijking biedt woningcorporatie Woonstede zo’n 10.000 huishoudens een betaalbaar huis.Bezoekuren van maandag - donderdag 09:00 - 16:00 uur, vrijdag tot 12:00 uur.Telefonisch bereikbaar op werkdagen 09:00-15:00 uur."
Adres: Telefoonweg 36 , Ede 6712 GD, NL
Telefoonnummer: 0318 695 695
Stad: Ede
Route: Telefoonweg 36
Postcode: 6712 GD



op zoek naar gerelateerd: Woningaanbod Woonstede Ede, Woonstede Inschrijven, Woonstede reparatie, Inschrijven Woonstede Ede, Mijn Woonstede, Woonstede klacht, Woonstede contact, Huiswaarts Ede
Recensies
Trap leuning ophangen ging snel ! Maar vocht in de muur is problematisch. Schimmel op de muur en behang laat los . Ik weet nog niet wanneer dit opgelost gaat worden schijnt een kostbare zaak te zijn . De lood rand is wel dicht gemaakt .
In deze tijd niet mee willen werken om de woning energie zuiniger te krijgen, want het zou te veel kosten, denk dat ze al zat verdiend hebben aan een huis uit 1968, dus een rolletje rubber om alles weer tochtvrij te krijgen kan er wel vanaf zou je dan denken, te vaak bellen met klachten word gezien als zeuren, jammer....
Behang in mijn woning is afgestoken door een barbaar, letterlijk hele stukken uit de gipswanden en stucwerk, vieze beschimmelde kitranden, veel tocht. Slecht sluitende woningdeur. Lekke kraan wordt met het gescheurde rubber gewoon weer teruggeplaatst. Verhogen een douchevloer, waardoor vervolgens door het hoogteverschil het water zo onder de deur de gang in loopt. Geen betegelt randje of verhoogde drempel. Laminaat hierdoor compleet geruïneerd, dat noemen ze renoveren! Het is echt schandalig dat deze woningcorporatie niet keihard aan banden gelegd wordt! Zeer slechte service!
Ben nu al bijna 2,5 jaar bezig met Woonstede en hun onderaannemer Bonarius en ze lossen niets op, ik heb de kosten en de lichamelijke klachten door vocht, schimmel en nare luchtjes van omwonenden in mijn woning door een niet werkend afzuigsysteem maar het interesserd ze niets en maken het zich er steeds weer gemakkelijk af met loze beloftes! Houden elkaar de hand boven het hoofd, het is een onmenselijke organisatie! Het mag hier allemaal niets meer kosten en als het te moeilijk wordt raken ze geïrriteerd, maar er wordt wel verwacht dat je de te dure huur iedere maand weer betaald. Ze misbruiken hun machtspositie!!
Een prima corporatie. Zou alleen willen dat ze sneller iets vernieuwen. Heb oude verwarmingen en de keuken zou moderner mogen.
Woonstede verhuurt woningen. Maar weten niks over de techniek die zich in de woning bevindt. Mijn verwarming staat al 5 maanden uit woonstede snapt er niks van. Er is zo goed als geen druk in de badkamer vraag je woonstede er naar snappen ze het niet. Woonstede doet maar wat en wil zonder enige kennis met de grote vissen meedoen. En jij als huurder trekt altijd aan het kortste eind.
Dramatische organisatie. Onmenselijk. Doen hun huiswerk niet en komen afspraken niet na. Willen ook niet meedenken aan een oplossing voor door hun gemaakte fouten.
Wij wonen in een appartement en de persoon die boven ons woont die bleek een wiet plantage te hebben. Dit begrepen wij van onze buren, er zou ook stroom afgetapt zijn en er lopen van die vage gasten die die persoon ook met de dood bedreigen. Woonstede gebeld en aan gegeven ons niet veilig te voelen. Mijn dochter van 8 maanden slaapt aan de voor kant & kreeg van woonstede het advies om haar dan maar bij ons op de kamer te leggen want verder konden ze niks voor ons doen. De desbetreffende persoon woont er nog steeds en woonstede heeft niemand van ons ook de andere buren niet ingelicht over wat er gaande is. Dat is mede de rede geweest waarom ik hun maar gebeld heb. Ik vind dit een zeer slecht iets en zo kan een bedrijf zeker niet met zijn huurders om gaan.
Bedrijf wat de tijd voor je neemt en goed kan luisteren
Binnenkort krijgen de liften in de flat groot onderhoud. Ik heb een hond die erg traumatisch is. Kan beslist geen trap lopen. Woonstede heeft fantastisch gereageerd op mijn probleem. Meteen meedenken en handelen voor de juiste oplossing. Een grote pluim !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid