facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonsfeer Heine

Woonsfeer Heine

Info

Woonsfeer Heine

Geschiedenis

Woonsfeer Heine, een begrip in Klazienaveen en omstreken, is in 1961 opgericht door Jan en Door Heine.

Zij vestigden hun zaak, toendertijd Woninginrichting Jan Heine, aan de Langestraat halverwege Klazienaveen en Zwartemeer. In de jaren 70 is het bedrijf verhuisd naar het centum van Klazienaveen, om vervolgens in de jaren 80 te verkassen naar de Langestraat, gelegen naast het tankstation bij de Dordsebrug.

Tijdens deze periode namen Harrie en Gerda Heine de zaak over. Zij wilden graag een passende omgeving voor hun schitterende collectie meubelen en stoffering. Daarom is er in 2001 het huidige pand aan de Doorndistel gebouwd.

Het resultaat mag er zijn.
Laat u verrassen door deze schitterende ambiance.

Adres: Doorndistel 16, 7891 WT Klazienaveen
Telefoonnummer: 0591312223
ln.eniehreefsnoow@ofni
Stad: Klazienaveen
Route: Doorndistel 16
Postcode: 7891 WT



op zoek naar gerelateerd: stevens wonen klazienaveen, meubels klazienaveen, decokay klazienaveen, heine meubels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WOOON Living & Lifestyle WOOON Living & Lifestyle 1 km Volop wooninspiratie, meubelen accessoires en vloeren in landelijke stijl.
Het Stoofje Brocante Klazienaveen Het Stoofje Brocante Klazienaveen 4 km Verkoop van landelijke en brocante meubels en decoratie
Recensies
Supermooie woonwinkel met heel veel mooie merken zoals Meubitrend, DFM, een mooie Moome studio, Van der Drift, Musterring, Bocx Interiors, Dutch Oak tafels, Koopmans meubelen, PTMD, ByBoo, Eleonora en zo kan ik nog wel even doorgaan. Hier wordt nog gezellig een kopje koffie gedronken met de klant en staat persoonlijk advies hoog in het vaandel! Vloeren en raamdecoratie van Decokay Design maar ook andere merken zoals Quickstep, Meister laminaat, prachtige Coretec PVC vloeren. Raamdecoratie van Holland Haag, Vadain, Toppoint, Mart Visser en Kendix, Artelux en een exclusieve lijn van Telamor. Ook voor buitenzonwering kun je er terecht! Absoluut een aanrader om heen te gaan Hier slaag je gegarandeerd!
Wij komen er niet vaak, maar als we komen dan slagen wij ook!
Winkelen is niet mijn ding, maar na diverse mogelijkheden uitproberen van wat past bij elkaar, wat zit lekker en daar hoort die kast bij en bij die bank en bij deze vloer, lijkt dat behang beter. Nadat wij tevreden waren met de goede combinaties door uiterst deskundig advies, dronken we nog een koffie en gingen tevreden naar huis.
Een prachtige meubelzaak om te winkelen
Prachtige winkel en je wordt ontzettend goed geholpen door het personeel
Rolluik besteld en laten monteren topservice! Alles soepeltjes verlopen!
Wat een mooie winkel! Goede sfeer en mooie kwaliteits meubels. Zeker geen 13 in een dozijn!!! De moeite waard om een bezoekje te brengen wanneer je en nieuw interieur zoekt. Aanrader!!!!
Een super fijne verkoopster, die je heel goed aanvoelt en absoluut niet opdringerig was!!!
Goed geholpen krijgen we onze nieuwe vloer weg
We zijn zeer tevreden over de meubels en de service van Heine.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid