facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonrijk Leegstra

Woonrijk Leegstra

Info

Woonrijk Leegstra is een grote woonwinkel in het middensegment en heeft alles onder één dak. Het is een laagdrempelig familiebedrijf met een warme sfeer.



"Bent u op zoek naar meer woonplezier? Een andere sfeer en/of uitstraling van uw interieur? Of bent u wel eens benieuwd naar de ideeën van een ervaren woonstylist? Kom dan eens langs bij Woonrijk Leegstra in Grijpskerk. U zult verrast zijn over ons Woonrijk boordevol woonideeën. In onze showroom kunt u zomaar uren dwalen.Wij hebben de inrichting voor iedere ruimte, klassiek, modern of volgens de laatste trends."
Adres: Kievitsweg 10, 9843 HA Grijpskerk
Telefoonnummer: 0594-212730
ln.artsgeel@ofni
Stad: Grijpskerk
Route: Kievitsweg 10
Postcode: 9843 HA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: leegstra grijpskerk outlet, leegstra notaris, leegstra bedden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Houtdatleeft.nl Houtdatleeft.nl 196 meter Houtdatleeft, stoere en landelijke meubelen! www.houtdatleeft.nl
Recensies
Na een goed en prettig overleg over het zitcomfort en kleur op een Time-out Relaxfauteuil, is deze vandaag volgens afspraak geleverd. De fauteuil past mooi qua kleur in de rest van het interieur en het belangrijkste ,hij zit zeer goed! Bedankt voor de goede service.
Mooie meubelzaak .goed geholpen. Bank uit de showroom gekocht voor een mooi prijsje. Vlot geleverd. Respect voor de bezorgers was een loodzware bank
Eind maart een Pode fault bank gekocht. De verkoper heeft ons vriendelijk en tevens professioneel geholpen. We zijn zéér content met onze nieuwe bank! Ook de bezorging was uitstekend!
Erg blij met het resultaat, ik raad de service van Anita en team iedereen aan. Veel leuker winkelen, geen gehop van winkel naar winkel, geen miskopen, kleuren passen bij elkaar en je weet hoe het eruit komt te zien door de 3D-animatie. Het belangrijkste: het resultaat, dat is top, zelf hadden we het nooit zo mooi kunnen maken!
Vriendelijkheid troef, waar iedereen gewoon is. Alles kan en mag, alles met het idee dat de kant tevreden is. Kennelijk denken er meer zo over, we waren niet alleen.
Mooie meubelzaak voor elke leeftijdsgroep met deskundig advies. Wij zijn al 45 jaar klant en onze dochters kunnen het bedrijf inmiddels ook waarderen. Geen verkoop praatjes, afspraak is afspraak!
Hartelijk bedankt voor het snel regelen van het leveren van een nieuw scharnier voor onze tv kast. Heb een zeer goede ervaring met de service van het personeel . We komen zeker terug ,en zullen anderen zeker adviseren om te gaan kijken bij uw zaak en zeggen dat je goede advies en service krijgt ! Groeten Jan Streur.
Breed assortiment voor jong en oud. Overzichtelijk gescheiden. Meubels, vloeren en raambekleding. Winkel mist uitstraling aan de buitenzijde, maar binnen is er veel keuze. De bediening is vriendelijk en vakkundig. Qua prijsoet je denken aan een midden segment. Hebben ook leuke aanbieding. Dealer van vele bekende merken. Update: Een VT wonen bank vertoonde na korte tijd ingezakte kussens. Contact opgenomen met deze winkel. Bank is gratis opgehaald, bijgevuld en teruggebracht. In de tussentijd mochten we gebruik maken van een leenbank. Een hele goede service van een betrouwbaar bedrijf.
Echt een topbedrijf uitstekende service ,vriendelijk en kundig personeel .zeker een aanrader wij zullen zeker weer daar kopen indien nodig..familie scheerhoorn zuidhorn
Wij zijn in Maart Verhuist en woonrijk leegstra Heeft ons Fantastisch geholpen met de Inrichting Het is een pllatje geworden super tevreden over de klantvriendrlijkeheid en Hebben Echt verstand van wooninrichting Superblij met Alles en Hoe we geholpen zijn door fantastische mensen die daar werken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid