facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonopmaat

Woonopmaat

Info

WOONopMAAT verhuurt en verkoopt woningen in Beverwijk, Heemskerk en Wijk aan Zee.

Adres: Jan Ligthartstraat 5, 1965 BE Heemskerk
Telefoonnummer: 0251256010
Stad: Heemskerk
Route: Jan Ligthartstraat 5
Postcode: 1965 BE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Woonopmaat nieuwbouw, Woonopmaat inschrijven, Woonopmaat klachten, Woonopmaat onderhoud, WOONOPMAAT vacatures, Woonopmaat nieuws, Direct te huur Heemskerk, Woonservice
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wonen in de Maere Wonen in de Maere 2 km Goede en gedegen service en de medicijn locker is helemaal geweldig, je medicijnen op...
Recensies
Het interesseert dit bedrijf totaal niet hoe hun huurder woongenot gesteld is. Ze stellen regels op maar handhaven totaal niet. Mijn moeder heeft al jaren van meerdere buren ernstige geluidoverlast en wordt totaal aan haar lot overgelaten. Waarom heb je überhaupt regels op gesteld, als andere huurder zich er niet aan houden en deze ook niet gehandhaafd worden? Ronduit belachelijk. Zwak en intriest bedrijf. Hun slogans slaan nergens op. Gaat alleen maar om geld opstrijken maar hoe het woongenot van huurders gesteld is, boeit dit bedrijf niks. Hoe kun je zo harteloos omgaan. Een hele familie wordt uit elkaar gerukt. Mijn klachtenbrieven reageren jullie niet op. SCHANDE!!!!!!!!!!!
Ik heb nou al meerdere keren contact gehad met woon op maat over deverplichte brandmelders die na bijna 2 maanden nog steeds niet hangen terwijl ik ze al zeker 3 keer gebeld heb.
Ik stond 6 jaar ingeschreven op een bepaalde woning. Krijg na 6 jaar bericht dat de woningen worden gesloopt en dat de optie komt te vervallen. Gebeld met WoonopMaat en mag mij weer ergens onderaan de lijst gaan voegen voor een andere optie. Erg slecht. 6 jaar lang voor niks ingeschreven gestaan voor de desbetreffende woning.
Ik ben snel geholpen en duidelijke uitleg gekregen. Binnen 2 dagen al een antwoord op mijn klacht. Gelijk met een oplossing gekomen. Ik schrik van deze reviews, vandaar ook mijn review want ik heb wel een positieve ervaring.
Een prima corporatie waar de werknemers iedere dag met enthousiasme bezig zijn om en goed product neer te zetten.
Prima contact daar toen iknde huur kwam opzeggen van mijn vaders woning omdat hij naar een verzorgingstehuis ging.
Ik wil de woningbouw hartelijk bedanken voor de snelheid waarbij ze me nieuwe afzuigkapgeplaatst op 16-2 pas op 2 maart kunnen aansluiten op het afzuigsysteem. Chapeau! Tot die tijd stank en rook overlast. Maar vooral zorgen voor je huurder ;
Weinig te zeggen wand ze doen niks
Wat een in en intriest bedrijf is dit zeg! Letterlijk 36 keer gebeld en gemaild, je krijgt gewoon totaal geen antwoord. Nul reactie! Van mij mogen ze neervallen bij WoonopMaat.
Op 1 juni heb ik Tini Mulder-Eenhoorn mede namens mijn man Steven Mulder een mail gestuurd. Er kwam wel een ontvangst bevestiging en ook een leesbevestiging. Daarna bleef het stil. Totaal geen reactie terwijl ik vriendelijk verzocht heb, gezien onze suituatie, om spoedig te reageren. Wij vinden dit onbehoorlijk. "Woon op Maat" weet als geen ander de publiciteit in de media te krijgen voor hun plannen maar een mail fatsoenlijk beantwoorden, nee hoor. Misschien moeten wij dan ook maar de publiciteit opzoeken.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Woonopmaat met het openbaar vervoer


Heemskerk, Goudvink 130 meter
71
73
Heemskerk, Plesmanweg 220 meter
71
73
Heemskerk, Breedslaglaan 240 meter
71
73
Heemskerk, Breedslaglaan 250 meter
71
73
Beverwijk, Van Riemsdijklaan 380 meter
71
73

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid