facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonkwartier

Woonkwartier

Info

Beschrijving van Woonkwartier

Geschiedenis

Woonkwartier is een West Brabantse woningcorporatie, werkzaam in achttien (dorps)kernen in de gemeenten Halderberge, Moerdijk en Steenbergen. Wij voeren onze volkshuisvestelijke taken uit vanuit een grote lokale betrokkenheid.

Op de Facebookpagina van Woonkwartier​ gelden een aantal spelregels, welke dat zijn vind je in dit bericht.

- Wanneer u Woonkwartier een bericht stuurt, lezen wij dat op z’n laatst de eerstvolgende werkdag. Inhoudelijke vragen zetten wij door naar onze collega’s van het Klantadviescentrum; zij nemen contact met u op.

- Wij raden u aan met spoedeisende technische klachten direct telefonisch contact met ons op te nemen, via het telefoonnummer 0168 35 00 00.

- We verstrekken geen vertrouwelijke of schadelijke informatie over collega’s, klanten of stakeholders.

- We respecteren het beeld-, auteurs- en citaatrecht.

- Etnische en persoonlijke beledigingen en obsceniteit zijn niet geoorloofd. Berichten waarin de namen van onze collega’s publiekelijk worden vermeld, verwijderen wij.

Adres:
Telefoonnummer: 0168 35 00 00
Stad: Zevenbergen


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Woonkwartier aanbod, Woonkwartier storing, Woonkwartier zonnepanelen, Woonkwartier urgentie, Woonkwartier elektrisch koken, Woonkwartier schutting, Woonkwartier klachten, Woonkwartier overlast
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nazomerfestival Zevenbergen Nazomerfestival Zevenbergen 454 meter Ondernemers uit Zevenbergen organiseren gezamenlijk een topdag voor jong en oud. Met ...
Oktoberfest Zevenbergen Oktoberfest Zevenbergen 520 meter Een van de gezelligste Oktoberfesten van Nederland in Zevenbergen!
R3B safety & rescue R3B safety & rescue 946 meter Kundige docenten , een praktische manier van opleiden!
De 11e Druk | Het Beeldhuis De 11e Druk | Het Beeldhuis 956 meter Dit is wel de zaak om in een rap tempo een pasfoto te scoren..... ik kan je het echt ...
MOED Events MOED Events 1 km We hebben met Casino op locatiePoker, Black Jack, Roulette namens DayOff Events bij e...
Recensies
Zeer slecht, schuiven alles af, op de huurders. Nog nooit is hier onderhoud gepleegd. De opzichter was zeer onbeleefd, onbeschoft. Maar inmiddels zijn we dat gewend vanuit Woonkwartier.
Woning vol met verborgen gebreken en vuil opgeleverd gekregen. Bij mijn oplevering na maanden van puin en troep ruimen een rekening na krijgen voor "schoonmaak kosten" Ik heb huur betaald om hun troep op te ruimen. Slechtste beslissing van mijn leven.
Onze tuinen begin december half afgebroken en de bewoners nu al maanden met een tuin laten zitten die ze niet kunnen gebruiken. Niet reageren op telefoon, e-mail. Maar wel elke maand de volle huur blijven vragen. Woonkwartier scoort echt beschamend slecht.
Schade door aannemer veroorzaakt scheuven ze van zich af. Moet ik zelf maar regelen om geld terug te krijgen. Geef ik aan dat ik niks met de aannemer te maken heb. Woonkwartier heeft de aannemer opdracht gegeven. Vervolgens krijg ik een mail met belofte dat het op 2 januari 2023 betaald zou worden. 4 januari nog niks op de rekening. Neem ik contact op met Woonkwartier en die zeggen nee, word pas volgende week betaald. Aannemer heeft vakantie t/m 9 januari. Ook is de Verhuurmakelaar ronduit beschoft tegen je. Als we dit van te voren geweten hadden zouden we nooit wat gehuurd hebben bij woonkwartier.
Ik ben tot op heden zeer tevreden. Er is goed met mij meegedacht gezien mijn lichamelijke beperking.
Jammer dat je geen 0 sterren kan aangeven. Vreselijke woningbouw. Nog nooit van me leven meegemaakt dit. Tis dat ik in eenlastig paket zit maar anders was ik toch echt weggegaan hier. Woningruil durf ik niet eens te doen want zelfs me ergste vijand zou ik zn woningbouw en woning niet eens gunnen. Vreselijk dit. Nooooit komen ze hun afspraak na. Iedereen die hier een slechte recentie heeft neer gezet heeft meer dan 1000% gelijk. Echt te erg voor woorden.
echt vreselijke service. zou 0 sterren hebben gegeven als het kon. heb al 5 jaar last van schimmel in huis en er word geen ene mallemoer gedaan. altijd smoesjes en praten praten maar nooit word er actie genomen. ben er echt klaar mee. 5 jaar lang non stop schimmel in huis als het regent. het is ernstig vochtig in het huis en we hebben dit 20-30 keer aangegeven. word er wat aan gedaan? absoluut niet. we hebben kinderen thuis en met dit schimmel kan het voor gezondheid problemen zorgen. maar doen ze daar wat aan? absoluut niet. ze moeten eens actie nemen inplaats van heel de tijd praten. want zo kan dit ECHT NIET verder.
Bij de sleutel overdracht van mijn nieuwe woning aan gegeven dat de nummers niet klopte. Tja het was nu eenmaal zo. Zit nu in het andere hoekhuis. Brief binnen van de aannemer... Nummerbordjes verkeerd gemonteerd... Welk nummer woon ik nu?!
0STERREN ZO SLECHT FONTEIN EN TEGELS ZO OUD EN VERSLETEN SOMMIGE TEGELS ZIJN GEBARST EN ER WORD NIKS AAN GEDAAN ONGELOFELIJK SLECHT DIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Als ik 0 sterren kon geven had ik het gedaan zo slechte service zeer slecht ongelofelijk
Wederom de afspraak niet na gekomen. Naar meerdere malen gebeld te hebben om een afspraak te maken met meneer de opzichter die nooit terug belde toch een afspraak staan voor vandaag 13-10-2022 tussen 9 en 10 uur. Zit je te wachten en om 10.30 uur nog niks gehoord. Toch maar ff bellen staat het niet in meneer zijn agenda. tis elke x wel wat daar bij dat woonkwatier. Waardeloze vereniging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid