facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonkracht10

Woonkracht10

Info

Woonkracht10 is een woningcorporatie voor iedereen in de regio Drechtsteden die niet zelfstandig in zijn woonbehoeften kan voorzien.

Geschiedenis

Onze centrale kantoor is in Zwijndrecht. De organisatie beheert ruim 11.500 woningen, winkels en bedrijfsruimten en ontwikkelt daarnaast nieuwe huur- en koopwoningen en maatschappelijk vastgoed. Bij Woonkracht10 werken 130 medewerkers.



"Woonkracht10 is een woningcorporatie in de Drechtsteden met woningen in Alblasserdam, Papendrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht."
Adres: Burgemeester de Bruïnelaan 97, 3331AC Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: 0786202000
Stad: Zwijndrecht
Route: Burgemeester de Bruïnelaan 97
Postcode: 3331AC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Woonkracht10 reparatie, Woonkracht 10 contactformulier, Woonkracht10 woningruil, Woonkracht10 aantal woningen, Woonkracht10 inschrijven, Woonkracht10 zand bestellen, Woonkracht10 klachten, Woonkracht10 woonkeus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brandweer Zwijndrecht Brandweer Zwijndrecht 2 km Brandweer Zwijndrecht is een vrijwilligerskorps en staat 24/7 paraat voor uw veilighe...
Recensies
Liegen en bedriegen....je wordt als huurder totaal niet serieus genomen. U wordt Terug gebeld zeg de telefoniste....echt niet je wordt nooit terug gebeld als je een klacht heb ....Ze stapt net in de auto dat hoor je heel vaak ...ze belt u terug ....niet dus .
Krijgen het niet voor elkaar om binnen 1,5 week probleem van het niet hebben van warm water op te lossen. Incapabel personeel,wat niet weet dat het hun taak is om daarover te communiceren met voor hun werkend bedrijf wat dit soort problemen moet oplossen.
Deze wooncorporatie denkt afspraken te kunnen maken met cyber criminelen door het betalen van losgeld. Ik ben er nu zo gerust op dat mijn gegevens niet op straat komen als huurder van deze woningcorporatie NOT! Afspraak is afspraak criminelen zijn te vertrouwen toch.....!? Een kopie zullen ze vast niet hebben. Denk dat jullie Woonkracht10 er goed aan doen de getroffen huurders tegemoet te komen. Jullie beveiliging is duidelijk niet op orde en dat maakt alle getroffen huurders nu een makkelijk slachtoffer voor identiteits fraude met alle gevolgen van dien.
Dhr. Stehouwer binnen Woonkracht10 een enorme compliment naar jou! Er waren een paar miscommunicatie's waar ik het niet mee eens was en hier had ik wat van gezegd. Eerlijk gezegd dacht ik dat er niets mee gedaan zou worden, maar ben de volgende dag meteen keurig gebeld door Dhr. Stehouwer. Heeft mij keurig de ruimte gegeven om mijn verhaal te vertellen en heeft dit keurig opgelost. Kortom een top medewerker!!
Sinds februari 2022 huren wij een woning in Papendrecht. Na jaren ingeschreven te staan bij woonkeus eindelijk onze eerste woning, met onze kinderen. Leuk! Dachten we .. Als snel kwamen de problematieken, gebreken lekkage’s, vocht, tocht, ruiten die zomaar springen enzovoort. Vanuit Woonkracht10 weinig gehoor, elke keer krijg je te horen “Ja morgen word u gebeld” maar nee. Enorm slechte communicatie, slechte service en slechte staat van de woningen. HUUR HIER NIET!
Ik zelf heb nooit problemen gehad hier . Tegen mij altijd netjes te woord gestaan ‍ Er is nu een leuke lieve vrouw die veel panden onder haar beheer heeft zij heet natasha‍ en ik vind dat ze haar best doet . Wel moet ik zeggen dat ze soms langs elkaar heen werken‍ maar ja, tis ook zo veel huurders waar je mee te maken hebt met zooveel gezeur hihi . Dus ik zeg eerlijk voor mij 4 sterren . Ik vind prettig wooncorporatie. En ach overal is wat.
Goede vergaderzaal, gebruikt tijdens VvE vergadering
Woon en huur nu 10 jaar van woonkracht10, als je aan de bel trekt als zich wat op doet,reageert woonkracht10 gelijk met telefonisch je kunt ook klagen en niks der aan doen tja dan gaat t fout,heb wel 1 ding ,op de galerijen zijn ooit de lagen vervangen maar er is nooit de antie slipcoat opgedaan, met t resultaat dat t loslaat en als t nat is of sneeuwt je glijd uit ,hopelijk wordt hier wat aan gedaan, als meer mensen dit op de galerij ondervinden meld dit dan heb t ooit aan de opzichter door gegeven maar er is nu 1 nieuwe
De lijn wordt niet snel opgenomen
Na alle negatieve reacties waar woonkracht 10 weinig aan kan doen is het tijd om ook de andere kant te belichten. Dames en heren ik heb noooit een slechte ervaring gehad met woonkracht 10. In tegendeel zijn ze erg menselijk en meelevend en doen zij dagelijks hun best om de woon en leef omgeving van de huurders te verbeteren. Voor elke klacht hebben zij gehoor en als jij jou zaakjes op orde hebt zullen zij jou nooit tekort doen! Het probleem ligt absoluut niet bij deze woningcorporatie die in tegenstelling tot vele andere woningcorporaties uitstekende woningen levert! Al jaren huren ik en mijn familie bij hun. En heb ik eigenlijk meer goeie dan negatieve dingen meegemaakt. Mensen moeten woonkracht10 niet de schuld geven van eigen tekortkomingen in financiën, onderhoud en hygiëne, want vele van de negatieve reacties vloeien voort uit eigen tekortkomingen niet die van deze woningbouwcorporatie. Mijn persoonlijke bevinding is dat vele andere coöperaties nog wat kunnen leren van woonkracht10!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid