facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WOONHUIS makelaardij

WOONHUIS makelaardij

Info

WOONHUIS makelaardij en taxaties

Geschiedenis

Mijn naam is Lutgard Koolen en ben onder de naam WOONHUIS makelaardij sinds 2003 actief op de woningmarkt.
Ik ben register makelaar-taxateur en aangesloten bij beroepsvereniging VastgoedPRO met ruim 800 leden en tevens ben ik ingeschreven in het landelijk register VastgoedCert, dit is een keurmerk voor makelaars-taxateurs.

Per 1 oktober 2012 is ons kantoor verhuisd naar de huidige locatie, waar tevens het kantoor van AGO-advies hypotheken-verzekeringen ook gevestigd is. Hierdoor kunnen we, indien verkoper of koper dit wenst, alle service onder één dak aanbieden. De kleinschaligheid en service is voor beide kantoren van groot belang.

Zowel de eerste afspraken als de bezichtigingen worden door mij verzorgd zodat ik altijd goed op de hoogte ben van de bijzonderheden van de woningen en een persoonlijk tintje aan de bezichtiging kan meegeven. Ook besteden wij veel aandacht aan de fotoreportage, goede foto’s zijn een uitnodiging voor potentiële kopers om te komen kijken. Een goede presentatie, zowel op de websites als tijdens de bezichtiging is dus een belangrijk aandachtspunt.

Naast enthousiaste, persoonlijke begeleiding hebben we ook een kijk-etalage bij ons kantoor en staan we op de belangrijkste woningwebsites vermeld, naast onze eigen website www.woonhuis-zwh.nl staan we o.a. op www.huislijn.nl, www.funda.nl , www.jaap.nl en nog diverse andere websites.

Mocht u een vrijblijvende afspraak willen maken dan kunt u contact opnemen via 0164-615136 of via email: [email protected].

Lutgard Koolen
Register makelaar-taxateur



"VERKOPEN - TAXATIES - AANKOPEN : ----- :WOONHUIS Makelaardij is met name actief in de gemeente Woensdrecht Hoogerheide, Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht en Putte. Maar ook verkopen en taxaties in omliggende gemeentes Bergen op Zoom, Reimerswaal en Roosendaal zijn mogelijk."
Adres: Raadhuisstraat 117, 4631 ND Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0164-615136
Stad: Hoogerheide
Route: Raadhuisstraat 117
Postcode: 4631 ND


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Bungalow Hoogerheide te koop, Funda Hoogerheide, Huislijn Hoogerheide, Funda Huijbergen Verkocht, Funda Ossendrecht Verkocht, Huijbergseweg 24 Hoogerheide, Huislijn Ossendrecht, Makelaar Bergen op Zoom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wouwbaan 108 Wouwbaan 108 792 meter De Wouwbaan 108 te Hoogerheide is een prachtige woning in een dorps gebied met stadse...
Recensies
Prima gesprek, super goed geholpen toppy
Goede begeleiding, betrouwbaar en eerlijk
Goede begeleiding en advies
Duidelijk, goed en eerlijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid