facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonfabriek Cruquius

Woonfabriek Cruquius
"Ben je op zoek naar prachtige meubels van de beste kwaliteit en wil je shoppen in een van onze meest stijlvolle winkels? Kom dan snel naar de Goossens woonwinkel in Boulevard Cruquius. Deze Goossens inspiration store heeft onlangs een complete metamorfose ondergaan. Het resultaat is een luxe woonwinkel van maar liefst 6.000m² groot! Laat je verrassen door de compleet ingerichte woon- en slaapkamers en ontdek jouw favoriete meubels in een landelijke, industriële, elegante óf moderne stijl."
Adres: Spaarneweg 20 , Cruquius 2142 EN, NL
Telefoonnummer: 020 311 8630
Stad: Cruquius
Route: Spaarneweg 20
Postcode: 2142 EN



op zoek naar gerelateerd: woonfabriek cruquius overgenomen, spaarneweg 20 cruquius, woonfabriek folder, woonfabriek lampen, hangar 20 woonfabriek, woonwinkel cruquius, hangar 20 cruquius, woonboulevard cruquius
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goodnight Slaapkamers Goodnight Slaapkamers 45 meter Fantastische winkel met persoonlijke aandacht voor de klant. Auping had een fout gema...
Recensies
Geholpen door een erg vriendelijke verkoopster die alle tijd nam om de opties te bespreken. Uit eindelijk een tafel uitgezocht en wij wilde hier graag X poten onder. Ze gaf toen al aan deze niet meer te kunnen bestellen omdat deze wellicht uit het assortiment zouden gaan/al zijn. De volgende dag kregen we een telefoontje dat de X poot helaas niet meer leverbaar was maar dat ze vanuit een andere serie tafels daar wel de X poot van kon bestellen om zo toch uit eindelijk het gewenste resultaat te kunnen hebben. Zeer oplossing gericht gehandeld… al hebben wij later zelf besloten om uit eindelijk toch voor een U poot te gaan. Tafel is snel geleverd en ziet er prachtig uit!
Wij hebben hier vandaag 6 keukenstoelen gekocht. Zeer vriendelijk personeel, behulpzaam en niet opdringerig. Kortom, aanrader!
Grote winkel met veel prijzige meubels. Informatie bij de producten is via QRcode. Op de 1 of andere manier blijft het altijd bij kijken.
Zouden tuinbanken gedemonteerd leveren zodat ze door de gang passen. Niet gedaan. Paste niet, bezorgers meteen weggegaan en succes ermee. Goossens heeft geen eigen bezorgservice dus het is sowieso zoek het maar uit zodra je de winkel uit loopt. Sta nu op straat met bank, en ook al tijden in de wacht
Voldoende items maar niet voor de prijs die wij voor ogen hadden. Luxe zaak. Ruim parkeren, personeel is behulpzaam.
Interieur advies komt niet overeen met wat op website staat en niks te drinken gekregen
Eindelijk geslaagd voor mooie eethoek. Alleen lange levertijd. Dat is een min puntje!
Op zoek naar een leuk vloer kleed. We gaven aan dat €1000,- iets te duur is, de verkoopster laat ons een kleed zien van ruim €1100,-. Blijkbaar spraken we niet de zelfde taal.
Er wordt de tijd genomen, meegedacht en kijken wat kan en eventueel anders kan! Nu afwachten tot de bank komt!!
Mooie meubelen, winkel is ruim, keuze genoeg. Contact met klantenservice is zeer goed, bij problemen denken ze met je mee, klant is daar echt nog koning.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid