facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woondistrict.09

Woondistrict.09

Info

Als onafhankelijk interieuradviseur help ik je graag met het realiseren van je droominterieur. Laat mij je verrassen met nieuwe ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Uiteraard passend bij jouw woonwensen, budget en woonstijl.



"Woondistrict.09 is een onafhankelijk interieurontwerp & -adviesbureau en ontwerpt interieurs voor woningen en bedrijven, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Een ontwerp of advies kan variëren van een simpel kleuradvies tot een uitgebreid interieurplan met 3D visualisaties en een boodschappenlijst voor meubels, vloer- en wandbekleding, accessoires, etc."
Adres: 3253 AG, 3253 AG Ouddorp
Telefoonnummer: +31 6 50823763
Stad: Ouddorp
Route: 3253 AG
Postcode: 3253 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stylinghuis De Zuikertuin Stylinghuis De Zuikertuin 440 meter Woonwinkel met leuke spulletjes en zorgt zeker voor trendy ideeën!
Grinwis Houtdesign Grinwis Houtdesign 989 meter Ronald heeft voor ons een 3D-ontwerp gemaakt van een en suite deur in de woonkamer. I...
Recensies
Janine is Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid