facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wooncomfort Slenders

Adres: Burg. Van Houtstraat 71, 6021 AS Budel
Telefoonnummer: +31495431480
Stad: Budel
Route: Burg. Van Houtstraat 71
Postcode: 6021 AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Slenders Budel, Slenders budel vloeren, Verweijen Budel, ATEP Budel
Recensies
Goede en snelle service. Had een vaasje met beschadiging ontvangen, er werd direct een nieuwe verstuurd. Vriendelijke medewerkers en mooie spullen.
Super veel keus leuke woonspullen. Snel thuis bezorgd.Super goede service na een breuk in mijn RM kapstokje andere dag al door dit bedrijf een nieuwe verstuurd. En gelijk door het bedrijf gebeld. zeer goed en vriendelijk geholpen ga er zeker weer wat bestellen ze weten wat klantenservice inhoudt echt een top winkel.
Buiten alle leuke en gevarieerde producten heeft Slenders Wooncomfort een goede service, ik kreeg gelijk antwoord op mijn mail nadat er een probleem was met mijn bestelling met de koerier en er werd gelijk naar een oplossing gezocht.
Prachtige winkel, heel veel keus.. Samen gekeken voor het opnieuw inrichten van mijn buffetkast! Meer dan goed geholpen, Vaak heeft een extra oog net iets meer inbreng! Ze helpen graag. Zeer behulpzaam en oprecht aardige medewerksters. Ik kom hier altijd met veel plezier!
Een aanrader voor conform wonen kun je er terecht. Bedden, dekbedden overtrekken, teveel voor op te noemen. Ga zelf een kijkje nemen of wel online te bekijken.
Super goede service na een breuk in mijn producten zeer goed en vriendelijk geholpen ga er zeker weer wat bestellen ze weten wat klantenservice inhoudt
Dank jullie wel voor het vakkundig plaatsen van onze vinyl betonlookvloer! bijna geen naden te zien! Het ziet er heel mooi uit! wij zijn er heel blij mee!
Klantvriendelijk en service gericht
Een fijne winkel, er is van alles te koop en te zien. Super verkoopster, zij had alle tijd.
Zeer goede service! Ben zeer tevreden over advies van hun, de kwaliteit van mijn duo rolgordijnen, en de prijs, kwaliteit is zeer goed,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid