facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonboerderij Salland

Adres: Hogebroeksweg 22, 8102 RK Raalte
Telefoonnummer: +31742672026
Stad: Raalte
Route: Hogebroeksweg 22
Postcode: 8102 RK


Recensies
We zijn geweest met vrienden en onze gezinnen. Geweldig leuk weekend gehad. Voldoende kamers, alles netjes schoon, vernieuwde badkamers en niet te vergeten een heerlijk multifunctionele ruimte zie ook foto's. Daarnaast veel buitenruimte met ook nog een overkapping en genoeg parkeerruimte. Gewoon een hele fijne locatie met veel ruimte in en om het huis. We zijn van plan volgend jaar terug te komen.
Top woonboerderij! We zijn recent met ons voetbalteam naar Woonboerderij Salland geweest. De communicatie was erg prettig met de verhuurder. Er waren voldoende kamers, alles was schoon en voldoende parkeerruimte! Daarnaast hebben we van grote ruimte veel gebruik kunnen maken. Wij raden dit dus absoluut aan! Ook de extra groepsruimte was het zeker waard voor de €250,- extra. Ideaal!
Paar weken de woning geresveerd gehad en erg naar meegemaakt.Zoals dat er iemand in het huis rond loopt zonder dat het aangekondigt is en dat er spullen verdwijnen.Beter dat de gene die dit wilt huren verder gaat kijken want hier krijg je slapeloze nachten van.Vooral de eigenaar is niet te genieten komt wel normaal over maar dat is HIJ zeker niet !!!
Op zich was het een mooie locatie. Helaas was er een douche goot helemaal verstopt. Deze moesten we zelf schoonmaken. Hier zit ik niet op te wachten als we een huis huren. Mijn zoon wou een dekbed pakken, maar hier zat een gebruikt inlegkruisje tussen. Dat was heel erg goor!!! Heel erg jammer. We hebben een flink bedrag betaald om het huisje een weekend te huren. Voor dat geld hadden we wel een goed schoon huis verwacht. Helaas is de schoonmaak er met de Franse slag doorheen gegaan. Verder is de omgeving mooi.
Wij hebben een leuk weekend gehad in de woonboerderij. Een prachtige locatie, je komt er heerlijk tot rust. Buiten is een mooie overkapping met stoelen en tafels waar je lekker uit de wind kunt zitten. Wat aandachtspunten; -Er stond aangegeven dat er 3 badkamers beschikbaar waren, wij konden er bij aankomst maar 2 vinden. De eigenaar gebeld en de 3e badkamer scheen in een nu afgesloten gedeelte van de boerderij te zitten en was in verbouwing. - De boerderij was niet echt goed schoongemaakt, veel spinnenwebben en stof. De badkamer boven stonk en er zat schimmel aan de wastafel. Klein dingetje nog; gelezen dat de boerderij nog actief was, hier hebben wij niets van vernomen?
Prima verblijf gehad met de groep. Veel ruimte in en om het huis, binnen netjes schoon en een prachtige omgeving. Heerlijk onder de grote kapschuur gezeten en spelletjes gedaan. Tevens is er een grote buitenzitplaats met stoelen en bankjes en een multifunctionele ruimte. Mooie klassiek stijl van de boerderij van binnen en buiten. Zeer geschikt om wandelingen te maken in het Sallandse land en het bos is niet ver. Kortom we hebben ons prima vermaakt.
Huis en locatie waren erg mooi, nog mooier dan we van de foto's hadden verwacht. Er was erg veel ruimte, de banken zaten lekker, we hebben veel lol met de tafeltennistafel gehad... al met al een heerlijke plek om een weekendje te verblijven. De eigenaar was ook heel vriendelijk en makkelijk in de communicatie en afspraken. Kom hier graag nog een keer terug!
Grote boerderij met veel ruimte 7 slaapkamers en 2 badkamers en 2 toiletten. Wel erg verouderd en weinig luxe en de keukenspullen niet compleet voor grote groepen, geen braadpan aanwezig, geen welkomstpakket met wasmiddel of vaatwasserblokjes, vaatdoekje zout en peper of wat olie of wat theezakjes etc.. Dus je moet alles zelf meenemen. Voor de rest zijn de gemeenschappelijke ruimtes aan de kleine kant, in de bijkeuken staat er wel een extra vaatwasser en een extra gasfornuis. Maar verouderd ook is de woonkamer te klein voor het hele gezelschap. Buitenruimte is prima dus erg leuk voor een zomers weekend. Met doeltjes, vuurkorf, skelters en picknickbanken. Verder hebben we veel last gehad van veel vliegen en veel muggen. Tip laat lekker de boodschappen bezorgen door de Jumbo in Raalte en de fietsen ook. Leuke locatie maar de boerderij is zeker toe aan een opknapbeurt.
Hele fijne en grote accomodatie! Goed contact met de verhuurder en een fijne ligging met groot grasveld er omheen. Zeker aanrader!
Ruime woonboerderij, ideaal voor families! Aardige eigenaar :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid