facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woon4you Aankoopmakelaars

Woon4you Aankoopmakelaars

Info

Uw droomhuis koopt u met de makelaars van Woon4you Aankoopmakelaars. Actief in de regio Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer en Alphen aan den RIjn.

Geschiedenis

Uw droomhuis koopt u met de makelaars van Woon4you Aankoopmakelaars. Actief in de regio Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer en Alphen aan den RIjn.

Adres: Haven 2a, 2161 HK Lisse
Telefoonnummer: 0252 234483
Stad: Lisse
Route: Haven 2a
Postcode: 2161 HK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Lisse, Heereweg 311 Lisse te koop, Makelaar Alphen aan den Rijn, Funda, Makelaar Noordwijk, Makelaar Katwijk, Makelaar Noordwijkerhout, Vermeer Makelaars
Recensies
Na lang zelf op funda zoeken zonder succes ben ik klant geworden bij Woon4you. Samen met Nick heb ik al heel snel mijn appartement kunnen aankopen. Je word hier zeer professioneel en goed begeleid. Echt een aanrader!
Na 1,5 jaar vonden wij ons droomhuis. Omdat wij deskundig advies wilde hebben voor de aankoop hebben we Woon4you ingeschakeld. En geen moment spijt van gehad! De aankoop was binnen 3 dagen geregeld. Maar ook daarna konden we met alle vragen bij Nick terecht. Ik weet nog goed op een vrijdagmiddag, er moest van alles ineens qua papierwerk geregeld worden. Een belletje met Nick die ons gerust stelde en het ging regelen. Ik zat daarna in de auto en dacht, ja dit is de beste beslissing geweest die we konden maken. Weg stres.
Frank is een topper, goed aankoop advies gegeven. Nadat wij het eerste serieuze appartement wat financieel haalbaar was voor mij tegen zijn gekomen, gelijk een goed bod gedaan en met een beetje geluk en Frank erbij ben ik de gelukkige partij geworden.
Frank heeft mij geholpen met de aankoop van mijn nieuwe paleisje. Ik heb veel gehad aan zijn hulp, waar ik het even niet wist keek hij met mij mee en uiteindelijk heeft het mij nog geld bespaard ook! Thanks!
Deze makelaar snapt niet dat als je dolgraag een huis wilt hebben, dat je de prijs niet moet uitknijpen. Hierdoor een pracht huis misgelopen. Zonder hun hulp had ik het huis gehad. Ronduit slecht. Luistert niet en heeft geen tijd, inventariseert niet bij wat de wensen zijn, en als je er dan wat van zegt krijg je ook nog een arrogant antwoord ipv excuses. Zelden zulk slecht advies gehad. Ik vond het een buitengewoon slechte makelaar en zou deze man aan niemand aanbevelen.
Echte professionals !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid