facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woon- en Tuinwinkel Loenen

Woon- en Tuinwinkel Loenen

Info

Een landelijke winkel vol woon- en tuinartikelen. Ook geven wij elke maand een nieuwsflits uit, geef je op via onze site www.woonentuinwinkel.nl.

Geschiedenis

Elk seizoen een andere sfeer. Kom het ervaren. Houd ook onze agenda in de gaten.

Adres: Groeneweg 76-78, 6871 DE Renkum
Telefoonnummer: 0317-312254
Stad: Renkum
Route: Groeneweg 76-78
Postcode: 6871 DE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum Renkum, Intratuin
Recensies
Een winkel met veel smaak ,in elk jaargetijde en zelfs regelmatig tussendoor.Zodat er altijd wel iets is.Het is geen winkel om ongeslaagd huiswaarts te keren
Hele knusse gezellige winkel met het net wat andere assortiment aan plantjes, potten en alles wat een tuin of huis leuk maakt. Ongevraagd ook goede adviezen. Aanwinst voor Renkum!
Zo een leuke tuin- en interieurwinkel gesitueerd in 2 gebouwen met ook een sfeervol ingerichte tuin. Het hele jaar door een belevenis, maar in de Kersttijd een aanrader. Eigenaresse Ina maakt er elk jaar weer veel werk van. Mooie sfeerhoekjes in kleur met betaalbare accessoires en decoraties. Ook veel zaden en vogelproducten. Je wordt door Ina en haar verkoopteam altijd warm welkom geheten. Hier kom je echt in de kerstsfeer.
Na een aantal jaren elders te hebben gewoond nu weer in de buurt van Renkum en wat een leuke winkel heeft Ina toch, altijd blijvend blij met de aankopen, heb nog spullen van 20 jaar geleden. Vandaag 2 mooie kerstklokken gekocht, echt genieten! Prachtige kerstsfeer, wat een inspiratie! Marleen
Je kunt bij Loenen niet alleen de mooiste tuinplanten kopen maar ook vele soorten kruiden voor tuin, balkon en keuken. In de winkel vindt je niet alleen goede tuinaccessoires maar ook origineel cadeau en interieur accessoires die je niet overal ziet. En op zonnige dagen kun je in de tuin achter de winkel heerlijk in de zon genieten van een goede kop koffie of thee met daarbij zelf gebakken appeltaart - was zo lekker dat ik er vandaag twee op heb : O en je wordt TOP geholpen !!
Super leuke, en gezellige winkel! Je betaalt iets meer, maar het is het waard, goede kwaliteit, ander assortiment plantjes, dan in de gebruikelijke winkels, en zeer vriendelijk en fijn personeel.
Charmante tuinwinkel met bijzondere spulletjes en planten, die je niet bij de Intratuin ziet. O a. mooi assortiment olijfolie en balsamico's. Koffie drinken kan je er ook nog!
Leuke winkel met decoratie voor huis en tuin.
Altijd leuk om even door de winkel te lopen. Zoveel spullen, altijd wel een leuk kadootje voor deze of gene in verschillende prijsklassen.
Leuke zaak. Aardig personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid